PARTYINFO

 

FAST FOOD

Datum konání:
22.12.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Fast Food
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00, vstup 100 CZK
 
 
Koncert Fast Food - poslední letos v Roxy
Jedna z nejznámějších pražských "SKApel", úspěšně lomozící nejen v klubech hlavního města již od roku 1997, pokřtí ve středu 22. prosince v Roxy své zbrusu nové album "Mangrooves".
 

Fast Food (Orchestra) debutovali albem „Fugison Party“ před čtyřmi lety a o dva roky později vydali mnohem více tradiční album s názvem „Last Food“, které bylo velice kladně přijato kritikou a skladby z něj se dokonce objevili na několik rádiích. Nyní kapela dotočila své třetí studiové album „Mangrooves“ a naplánováno má již rozsáhlé turné nejen po ČR, ale zavítá také do Německa a Dánska. Od roku 2003 se s Fast Food na pódiích čím dál tím častěji objevuje známá postava Dr. Karyho, který jejich hudbu obohatil o reggae, ragga a dancehall a jehož hromový hlas se objevuje i na novém albu, čekat ho můžete i v Roxy. Jako předkapela vystoupí ska-punková formace z Pankráce – 2 v 1.

Vstupné na tento koncert se stále drží na pěkné stokoruně, takže nezbývá než dodat, že rezervace vstupenek s 10% slevou lze provádět na www.roxy.cz a že jejich předprodej probíhá v síti TicketPro a TicketStream.

Poslední koncert roku v Roxy!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016