PARTYINFO

 

WHITE LOVE

Datum konání:
24.12.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka, Lumiere, Vectif
Popis:
start 22:00
 
 
"Táta" Loutka interview
White Love na Štědrý den v Radosti FX
Štědrý Den je den se zvláštní a výjimečnou atmosférou. Svého času bývalo jakousi tradicí na naší klubové scéně, že se i v tento sváteční čas sešlo zdravé jádro našich milých kluberů a oslavilo ho po svém. Po štědrovečerní večeři a přípitku s Ježíškem se tak konaly legendární vánoční večírky třeba v bývalém KD Ládví, které organizoval tehdy ještě v plné síle působící Roxydust v čele s Jardou Krampolem, "tátou" Loutkou a věčným pankáčem Hoškem.
 

Tento rok nám toto zajímavé datum připadlo na pátek a tak se uspořádání podobného mejdánku přímo nabízí.

Klub Radost FX si přichystal příjemný slavnostní večer věnovaný jak věčnému pražskému old school jádru, tak novým příchozím a tak tu všichni společně můžeme prožít jednu kouzelnou noc, pod taktovkou našeho nesmrtelného "taťuldy" LOUTKY, bez kterého by snad ani nemělo smysl se do podobného večera pouštět, dále dje LUMIERA a produkčního klubu dje VECTIFA.

K umocnění nálady tohoto večera prosíme návštěvníky, aby dorazili pokud možno v bílém oblečení, aby tak White Love na Štědrý den v klubu Radost FX dostála výjimečnosti, kterou si bezesporu zaslouží… a nezapomeňte na dárky!

WHITE LOVE, pá 24/12/04, Radost FX, start 22.00, dj´s Loutka, Lumiere, Vectif

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016