PARTYINFO

 

NEW YEAR'S EVE

Datum konání:
31.12.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Big J, Rico, Vectif, Petr Moskito, Petr K
Live:
Darryl Pandy (Chicago/USA)
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
vstup 1800 CZK v předprodeji (cena zahrnuje mezinárodní menu formou rautu - thajská, italská, mexická a česká kuchyně, 3 drinky a šampaňského k půlnočnímu přípitku).
 
 
Darryl Pandy
Darryl Pandy dal o sobě v Evropě a Velké Británii poprvé vědět již v roce 1986, kdy se do hitparád vřítil se svým explosivním houseovým hitem Love Can´t Turn Around.
 

Darryl PandySkladba okamžitě vyšplhala až na vrchol popových hitparád v USA, UK a po celé Evropě. Za tento hit take obdržel prestižní cenu BPI. Po vydání této skladby a celosvětovém úspěchu se konečně dostalo zadostiučinění i hudebnímu stylu, který do té doby nepobíral příliš vážnosti a respektu a který je dnes již brán s naprostou samozřejmostí - HOUSE MUSIC.

Mr. Pandy se tak vydává na svoji celosvětovou  misi, hlásající lásku, radost a mír, skrze svoji hudbu. Jeho hlas o rozsahu 61/2 oktávy okouzluje fanoušky do dnešních dní. Je velmi melodický a jeho vystoupení jsou nabita neskutečnou energií, ať se jedná o živé vystoupení, či zrovna pouští jednu ze svých hitových skladeb.

Během své kariéry složil několik celosvětových hitů, velikým úspěchem byly i jeho reinterpretace známých klasických skladeb.
Zde je několik z nich:
I Love Music (remake/Warner Brothers Records); Heaven's In Your Heart & Love Turns To Pain (Sire/WB Records); Work Your Body & Freeman (DJ International); Animal Magnetism & Put My Love On The Line (Nightmare Records);  Climax (Bright Star Records); Tossin' and Turnin' (Fly Records, U.K.); Get Your Hands Off My Man (Jive) a Searching For Love (Fresh Records, U.K.) . V lednu  1997, re-release Love Can't Turn Around (4 Liberty Records) ve spolupráci s Farley "Jackmaster" Funkem se stává dalším hitem, který se umísťuje v britské  Top-40.

Rok 1999 je dalším důležitým mezníkem jeho kariéry. Se skladbou Bad Enough (Subliminal, U.S./Sony) se opět šplhá vysoko jak  v britské Billboard Top 40, tak v USA. He's My Best Friend (Master Dance Tone, U.K.) přinesl Mr. Pandymu and Farley "Jackmaster" Funkovi další Gospel/House hit.  V únoru 1999 vydává Raise Your Hands (Virgin, U.K.), která debutuje na 1. místě Dance Club Chart v UK.

Mr. Pandy je jedním z největších producentů na poli světové house music. Hledali bychom jen málokoho s podobným hitovým potenciálem a nenašli bychom už asi nikoho, kdo ve spojení s fenomenální produkcí disponuje i takovým  hlasovým rozsahem.

Pandyho největší hity vyšly v letech 1999-2000 a zapsali se nesmazatelně do historie house music, která je mu vším. Skladby Sunshine and Happiness a Feel It dominovaly ve všech světových hitparádách. Vydání skladby Get Your Body On The Floor (U Can Do It) doprovázelo i promítání na MTV a dalších TV hitparádách.

Darryl Pandy je tím, kdo vám připraví zážitek na celý život. Minulý rok to na Silvestra v klubu Radost FX předvedl všem přítomným a i pro to jsme neotáleli s jeho pozváním i letos.

Darryl Pandy vystoupí na silvestrovské party v klubu Radost FX v pátek 31.12.2004.

 
Luxusní Silvestr v Radosti s Darrylem Pandym

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016