PARTYINFO

 

NEW YEAR'S EVE

Datum konání:
31.12.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Big J, Rico, Vectif, Petr Moskito, Petr K
Live:
Darryl Pandy (Chicago/USA)
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
vstup 1800 CZK v předprodeji (cena zahrnuje mezinárodní menu formou rautu - thajská, italská, mexická a česká kuchyně, 3 drinky a šampaňského k půlnočnímu přípitku).
 
 
Darryl Pandy
Luxusní Silvestr v Radosti s Darrylem Pandym
Radost FX si Vás dovoluje pozvat na živé vystoupení legendárního autora skladby "Sunshine and happiness" Darryla Pandyho. Za svou kariéru stihl prolomit bariéry světových hitparád více než desítkou tanečních hitů a ve chvíli, kdy se zdálo, že již nemá čím překvapit, smetl publikum svojí gospel/houseovou reinterpretací několika klasických hitů.
 

Jeho posledním hitem je pak Get Your Body On The Floor (U Can Do It), který vysílá i MTV. Darryl Pandy je synonymem světové house music a jeho živá vystoupení, při kterých pracuje s několika různými přístroji najednou, zpívá, tančí a hraje na gramofony, patří k nezapomenutelným zážitkům a oslava Nového Roku by k nim měla bezesporu patřit. Darryl Pandy se spolu s námi rozloučí s posledním dnem roku 2004 a "rozhoupe Vaše boky" v klubu Radost FX spolu s ostaními DJs, kterými budou DJ Big J, DJ Rico, DJ Vectif a DJ Petr Moskito.

Dalšími překvapeními, které pro Vás chystáme bude tanec ve sněhu, lechtivá strip show, can-can dance show,nový interiér klubu a plazma vision v celém objektu – přenosy oslav Nového Roku v ostatních státech světa….a mnohem více. Cena vstupenky zahrnuje  mezinárodní menu formou rautu (thajská, italská, mexická a česká kuchyně), 3 drinky a šampaňského k půlnočnímu přípitku. Cena vstupenky v předprodeji 1800,- Kč.

Předprodej vstupenek a rezervace v kanceláři klubu Radost FX, Bělehradská 120, Praha 2, nebo na adrese www.ticketstream.cz a obvyklých místech předprodeje společnosti Ticketstream.Více info na www.radostfx.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016