PARTYINFO

 

XMAS IN TRANCE

Datum konání:
11.12.2004 - sobota
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
DJs:
Main Kamikaze Stage - LayDee Jane (CH), Marc van Linden (D), Pure (CH), Petr Holman, De Luks (CH), Michael C
Techno.cz Stage - Pavel Krejdl (Techno.cz), Monotype (Techno.cz), Pure (CH), Spyro, Rit-Chee
Popis:
vstup 190/250 CZK
Line-up:
Main Stage

21:00 - 22:00 De Luks
22:00 - 23:00 Michael C
23:00 - 00:45 Marc van Linden
00:45 Slosování vstupenek o dva letecké zájezdy do MADu
00:45 - 02:30 LayDee Jane
02:30 - 04:00 Pure
04:00 - 05:30 Petr Holman

Techno.cz Stage

21:00 - 22:00 Monotype
22:00 - 23:30 Pure
23:30 - 00:45 Miss Renny
00:45 - 02:00 Spyro
02:00 - 03:30 Pavel Kejdl
03:30 - 04:30 Rit-Chee
 
 
VIP nejen pro VIP - prodej VIP balíčků Kdo je DJ Pure? Marc van Linden o spolupráci s PVD Trance sety ke stažení
Kamikaze White Edition
A je to tady! Už tradiční velký předvánoční mejdan, na který se do osvědčených prostor KC Karlov v Benešově u Prahy každoročně sjíždějí klubeři z celé republiky. Tentokrát bude hlavně ve znamení stylu, který letos zažívá obrovský, ale zasloužený boom – trance. Pokud budete chtít tento nejemotivnější, melodický a přitom hodně energický hudební styl proložit něčím ještě ostřejším, je tu Techno.cz Stage – jak jinak, techno je u nás stále na výsluní popularity.
 

White Edition: Dvě nenápadná, ale docela zásadní slůvka pro tuto party. Všechny hlavní dekorace budou v bílé barvě a do bílého se převleče i celý hlavní sál a prostor pro VIP. Vše bude nasvíceno UV světly. Výsledný efekt bude ještě větší, přijdete-li oblečeni celí v bílém...

Dokážete si to představit? To bude hustýýýý...! A navíc: Každý, kdo bude mít na sobě bílé tričko a kalhoty, dostane dárek v podobě demo CD některého z účinkujících nebo dárek od našich partnerů. Příkladem půjdou i djs - budou hrát také v bílém oblečení.

Trance Escape je další specialita tohoto benešovského dýchánku. Je to švýcarská tranceová kompilace, kterou namixoval DJ Pure (bude hrát na obou pódiích). Na dramaturgickém výběru se podílela DJ LayDee Jane, která má na kompilaci svůj zbrusu nový, v pořadí druhý, track Titan-ic. Cédéčko se bude prodávat za 299 Kč ve speciálním stánku. A to nejlepší nakonec: oba hlavní "aktéři" DJs Pure a LayDee Jane budou cédéčko podepisovat na autogramiádě přímo na stánku, pravděpodobně mezi půlnocí a jednou hodinou. Je to náš "tajný tip" na prima hudební vánoční dárek...

Silvestr v Madu: Tentokrát si pečlivě uschovejte vstupenky! Během party budou slosovány o dva atraktivní letecké zájezdy na silvestrovskou party ve švýcarském klubu Mad.

...a to ještě není všechno. V KC Karlov budou i další "drobnosti", které dělají tu správnou party: kvalitní zvuk, bohatý světelný park, laser, projekce a taneční performance v podání sličných děv a urostlých mladíků, energy drink Kamikaze a spousta dalšího pití.

LayDee Jane

Stále populárnější česká dýdžejka žijící ve Švýcarsku. Už 3x hrála po boku světové jedničky DJ Tiesta - naposledy to bylo na nezapomenutelné party 13. listopadu v Praze v T-Mobile Aréně. Vystupuje ve Švýcarsku, ČR, na Malorce, v Itálii, Holandsku, na Slovensku a v dalších zemích a stále více času věnuje i vlastní produkci - aktuální novinkou je singl Titan-ic, který vychází v těchto dnech na CD kompilaci Trance Escape.

Marc van Linden

Německý dýdžej a producent, který se stále častěji objevuje po boku Paul van Dyka, pro kterého zremixoval už několik skladeb. Jejich stále intenzivnější spolupráci potvrzuje i jejich listopadové společné hraní ve známém londýnském klubu Heaven. O Markovi se začíná mluvit jako o vycházející hvězdě. Má také velmi kvalitní vlastní tranceovou produkci - v současné době je to např. hit AM 2 PM. V Benešově budeme mít tu čest být při Marcově premiéře v České Republice.
 
Pure

Také on bude hrát u nás poprvé, ale to neznamená, že je to nějaký nováček. Naopak. Během své desetileté kariéry má na svém kontě neuvěřitelných 25 kompilací, vydal více než 40 vlastních skladeb a ve Švýcarsku patří mezi nejvyhledávanější klubové DJe. Jeho singly vycházely kromě jiných i u labelu BXR, kde na produkci spolupracoval s fenomenálním Italem Mauro Picottem. Na začátku roku 2004 DJ Pure založil ve švýcarském Bernu společně se svým dlouholetým kolegou a kamarádem Davidem Bombenem své vlastní studio a hudební vydavatelství "2High Publishing". V tomto studiu vzniklo i desáté pokračování už zmíněné CD kompilace "Trance Escape" mixované DJ Purem, která vychází souběžně ve Švýcarsku i v ČR.
 
Petr Holman

Patří mezi českou tranceovou špičku a mezi nejžádanější domácí tranceové dýdžeje. Jako jeden z mála se po celou svoji kariéru věnuje právě stylu trance a patří mezi jeho neúnavné a úspěšné propagátory. Hraje nejen v klubech a na velkých festivalech (např. Summer of Love...) po celé České Republice, ale také v zahraničí (Anglie, Švýcarsko, Slovensko). Jeho sety můžete poměrně často slyšet v pořadu Dance Extravaganza na rádiu Evropa 2. K jeho dalším aktivitám patří pořádání pravidelné rezidentní party "Gate" a stojí i za touto benešovskou vánoční party.
 
Kromě těchto hvězd vystoupí na party dalších sedm dýdžejů (viz line-up).

Vstupenky

Předprodej v sítích Ticketpro a Ticketstream a v KC Karlov za 190 Kč (+ poplatky). Na místě 250 Kč.

Další informace o vstupném, soutěžích, dopravě atd. najdete na internetových stránkách této party na adrese:

www.php-production.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Xmas in Trance Xmas in Trance
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016