PARTYINFO

 

FREEHOUSE 02

Datum konání:
10.12.2004 - pátek
Místo konání:
Cheb - Mexiko
DJs:
Marwin Shamma (djshop.cz), Scooby (Kenvelo anyvhere), Swipe (mastersbooking)
 
 
Freehouse v Chebu

Agentura Mastersbooking si na páteční večer 10.12.2004 připravila druhé pokračování klubové noci FREEHOUSE 02 v Chebském Mexiku. Jak již napovídá sám název akce, i v druhém pokračování se bude hrát převážně v rytmu house. Po prvním díle, kde byl hlavním hostem DJ MARIO, se tentokrát představí...

Plzenský DJ MARWIN SHAMMA.

MARWIN SHAMMA hraje od roku 2002. Za tuto poměrně krátkou dobu stihl odehrát plno zajímavých setů na různých akcích. V zimě roku 2003 vyhrál soutěž Bassline Basic 5 - Praha / Industry. V létě téhož roku odehrál svůj první set na velké akci, tj. Open Air Field / Proboštská jezera.

Hraje House, Tech House, Tribal House, Funky House. V poslední době v rámci projektu The Soul Therapy (DJ Konrad feat. Marwin Shamma) můžete od něj slyšet nejen Deep House, ale i pořádný Progresive House či Breakbeat. Základem každého jeho setu jsou inteligentní melodie, krásný vokál a hlavně výrazná bassová linka.

Dalším kdo si roztočí gramofony je zástupce Karlovarské scény
DJ SCOOBY a jeden ze zakladatelů pořádající agentury Mastersbooking DJ SWIPE.

Pro velkou návštěvnost prvního FREEHOUSU, který se konal v přízemí  Chebského Mexika se pořadatelé rozhodli přesunout akci do vrchních pater, kde se otevírá daleko větší prostor. Chybět samozřejmě nebude velkoplošná projekce a na baru budou připraveny speciální předvánoční drinky. To vše pouze za 50 kč vstupného.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016