PARTYINFO

 

TECHNO KAMIKAZE

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Mariánské Lázně - D-Club Dyleň
DJs:
Pavel Krejdl (Techno.cz), Home (Technalitic), Richie (D club), Darock (Mastersbooking), Damian (Jackyllhyde)
Popis:
start 20:00
 
 
Techno Kamikaze v Mariánských lázních
S příchodem měsíce prosince a vánočních svátků tu máme další naplánovanou akcičku opět pod hlavičkou Mastersbooking. Tentokrát půjde o pořádnou techno smršt Technokamikaze v oblíbeném prostoru D clubu v Mariánských Lázních.
 

Po štědrém dnu Vám tedy 25.12 stále roku 2004 nadělí vánoční Techno hlavní postava sobotní noci DJ PAVEL KREJDL. Myslím, že toto jméno není potřeba více představovat. Přesto jsme pro Vás připravili krátké bio.Třeba se dozvíte něco, co jste zatím nevěděli.

Pavel Krejdl se na taneční scéně pohybuje od roku 1993, mnohými bývá označován jako první techno DJ v Čechách. Mohli jste ho slýchávat v již legendárních klubech jako je Myš maš nebo Alfa, později v Radosti FX, Roxy. Dnes můžeme říci, že hrál snad ve všech našich klubech a na velkých parties – Orion hall, Unity party, LPC, Apokalypsa, Citadela, Cosmic Trip, Mácháč, Metronom, Hradhouse, Blue Nation, Boomerang-SK a mnoha dalších. Zahrál si i v Severním Irsku, Rakousku, Maďarsku, Německu, Polsku, Holandsku, Chorvatsku, Slovinsku, Slovensku.
 
Pavel hraje techno, které je velmi pestré a barevné, často i ze tří gramofonů. V jeho setech se objevuje řada prvků, chcete-li zvuků či samplů z jiných hudebních stylů (nejvíce z hip hopu), které pomocí scratchů zakomponovává do techna a tím vytváří velmi zvláštní efekty a nadšení u publika. Jeho oblíbené noci jsou techno akce v klubu Roxy, kde hrává po boku hvězd jako Jeff Mills, Dave Clarke nebo Dave Angel, v Paradogsu byli hosté na jeho akcích zvaných Skafunderground například Inigo Kennedy či Takkaki itoh, které spolu s Hardcellem, Damonem Wildem, Surgeonem, Jamesem Ruskinem, Joelem Mullem a mnoha dalšími uznává i jako velmi dobré producenty.

Co se týče vydavatelských aktivit, Pavel namixoval pro Next eru uspěšné CD Techno energy 7, mimo jiných nahrávek asi jako jediný zkompiloval a nahrál český 12ti hodinový non stop mix. V únoru 2002 na labelu Techex 002 vyšel jeho první loop. Tvorbě hudby se věnuje spolu se svou DJskou školou nadále, ale nejvíce se snaží využít získaných zkušeností trošku z jiné stránky. Spolupořádáním parties, konkrétně Unity parties. První Unity party proběhla 29.03. 2002 v Praze na dostihovém závodišti v Chuchli (6000 people) se Space Djs, Oliverem Ho, Ladidou, Pavlem Krejdlem a Agentem.

Bližší informace o agentuře Unity naleznete na www.unityparty.cz. Další Pavlův projekt, na kterém se spolupodílí se svými přáteli, se vtipně jmenuje Kovo_shrot. Co si ovšem pod Kovo_shrotem představit, zůstává zatím pro dobro věci utajeno. Pavel za dobu svého hraní prošel agenturami Planet Alfa (vůbec první česko-německá agentura, která v ČR začala pořádat taneční parties s Marushou, Paul van Dykem či Westbamem, Pavel byl její první český DJ), Lighthouse a East base, ikdyž zároveň byl a stále je oficiálním DJem hudebního serveru techno.cz.

Pavel hrál po boku: Darren Price, Marco Carola, Darren Emerson, Gaetano Parisio, Inigo Kennedy, Regis, James Ruskin, Henrik B, Marco Nastic, Thomas Krome, Dave Angel, Jeff Mills, Samuel L. Session, Monika Cruse, Paul van Dyk, Westbam, Marusha, Joel Mull, Steve Bicknell, Takaaki Itoh, Toby Izui, Luke Slater, Space Djs, Oliver Ho, Marco Bailey, Hardcell, Ian Void, Mhonolink, Paul Mac, Leandro Gamez, Colin Dale, Cari Lekebusch, Liberators, Tasha killer pussies, Derrick May, Spooky, Fluke, David Holmes, Oscar Mulero, Mary, Dave Clarke, Xentrix, Christian Wunsch, Max Dulley, Christian Smith, C.J. Bolland, Craig Walsh, Corvin Dalek, Steven, Balthazar, Colin Shields, G-force, Geert.

Dalšími postavami, které se postaví za vánoční gramofony jsou, v současné době asi nejvýraznější zástupce Techanaliticu DJ HOME. Můžete se opět těšit na jeho nenapodobitelný a jedinečný set. Ti z Vás, kteří již měli možnost tohoto Dj slyšet myslím ví o čem se píše. Těm kteří tu možnost ještě neměli, pouze řekneme - máte se na co těšit!!

Mezi postavy pocházející z Plzně se také řadí DJ DAMIAN, který se nedávno vrátil z menší cesty kolem "zeměkoule". Jeho vystoupení jste mohly slyšet například na Chebské akci Dynamic Pulsar pořádající stejnou agenturou. Damiánův set poznáte podle skvělého výběru desek a vysoké preciznosti míchání. V současné době ho můžete spatřit v menších klubech po celé republice.

Zástupcem pořádající agentury mastersbooking, který bude roztáčet vánoční gramce je další učinkující DJ DAROCK. I jeho potkáte na většině akcí pořádané v našem kraji. Spolu s DJ DAMIANEM si zahrál také na akci Dynamic Pulsar. V současné době se zabývá hraním a pořádáním těchto akcí. Jeho desky poznáte podle velké rychlosti a pořádných basů.

Na konec Vám trochu představíme pátého učinkujícího. Je jím sám promotér a několikaletý resident D clubu Dylen v Mariánských Lázních DJ RICHIE. Velice vytížený a často bookovaný pro svoji všestranost a umění s muzikou. Poslední dobou se však dáva spíše na dráhu stále více populárního housu, stále má však ve svém kufru dostatek skvělých techno desek.

Takže na závěr, akce se uskuteční v D clubu Dylen 25.12 2004. Vchod se pro návštěvníky otevře již v 20.00 h a samotný program vypukne pak od 21.00 h kdy se za první gramce postaví DJ RICHIE. Čeká Vás skvělý zvuk o síle 6 kw, video projection a dancerin. Ceny na baru budou vzhledem k vánočním průvanu ve Vašich peněženkách příjemné a celý prostor bude dobře vytopen.

Vyhrát můžete také volné vstupy, stačí jen poslouchat každou sobotu od 18.00 h pořad Top Secret na Radiu Dragon a odpovědět na jednoduchou otazku. Více info se dozvíte na tanečních servrech Futurebeat a Techno.cz. Tak se nám moc nepřejeste vánočního kapra, dejte pozor na kosti a v sobotu se všichni uvydime v D clubu Mar.Lazně.

Ps: Sebou můžete vzít i nějaké to cukroví, to my můžeme. Peace Mastersbooking

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016