PARTYINFO

 

SILVESTR - SOUND ONE

Datum konání:
31.12.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Yukimura, Suki, B. Rocka, Coltcharam
Info:
info@matrixklub.cz
Popis:
vstup 150 CZK, start 21:00, tombola
Line-up:
B.Rocka 21.00 - 23.00
Coltchram 23.00 - 01.00
Suki 01.00 – 03.00
Yukimura 03.00 - 05.00
 
 
Pozvánka na Silvestra do Matrixu
Silvestr v Matrixu
Ještě nevíte kam vyrazíte oslavit letošního Silvestra? Máte rádi dobré mejdany a nechce se vám z Prahy? Nechcete utrácet horentní sumy a přesto se luxusně bavit?
 

Přijďte na Žižkov do klubu Matrix.  O kvalitní zábavu tu nebude nouze.

Vstup bude stát jenom 100,- Kč v předprodeji, 150,- Kč na místě.

v ceně vstupenky v předprodeji je lístek do tomboly! Vstupenky lze zakoupit v předprodeji v Growshopu, Bořivojova 95 P3, TSP record shopu Školská 26 P1, Representu Lázeňská 6 P1, Maximum Undergroundu Jilská 26 P1

Jah MusicPromotion pro Vás připravil nejzásadnější mejdan tohoto roku!

Posledním večerem roku 2004 a přivítáním Nového roku 2005 vás tu  bude provádět parta Djů,  kteří rozjížděj mejdany už pěknou řádku let.  Točit desky  v rytmu  reggae, junglu banghry a jiných worldbeatů  tu budou Suki, Yukimura, B.Rocka a Coltcharam.  Matrix bude lehce vyzdoben speciálními dekoracemi. Probíhat tu bude Silvestrovská tombola s cenami od Growshop.

Sound One.

Přibližně před dvěma lety se  pětice slavných pražských DJů   shodla na tom, že hudba je jenom jedna,  a že ji tedy v jednotlivých žánrech spojí do jednoho proudu.   Dnes je toto uskupení už  šestičlenné a patří do něj Suki, Yukimura, B.Rocker,  Coltchram, Admirál Kolíbal a Raveboy.

Na letošním Silvestru Vám zahrají:

Yukimura

Pro své desky nelení cestovat ani do Londýna, ale ani např. do Japonska, takže dnes má zřejmě sbírku s  nejširším záběrem daleko přesahující škatulky současné elektronické i akustické taneční hudby. Je majitelem malého studia na Žižkově, ze kterého  už vyšel nejeden vinyl. On sám se zde angažuje jako zvukař a producent.

Je zakladatelem Kaliyuga Sound, kteří šíří fůzi asijské a orientální hudby s elektronikou, tzv asian underground. Dokáže zahrát našlapaný set jak pro ambientně naladěné publikum, tak i pro fanoušky reggae, dancehallu, hiphopu, jungle, techna, industriálu,  breakcore či  pro vyznavače hudby africké, arabské, japonské.

Suki 

Už hodně let roztáčí desky v rytmu drum-a-bassu a  junglu. Asi stejně tak dlouho působí na pražské scéně jako promotér. Je zakladatelem TNPromotion (Tir´Na´Noght), která má na svědomí kromě jiného i oblíbenou raggajunglovou sérii Let It Roll,  Back2Jungle v Klánovicích nebo Drumstation.

Suki je nejpůvodnějším členem JahMusicPromotion. Na pomoc si zde přizval neméně slavné  DJe a promotéry: Admirála Kolíbala (tehdy pravděpodobně Rolla-Bom ) a později i BabylonRockera. Společně mají na svědomí doufejme, že už tradiční, letní   open-air festival Reggae Meeting nebo seriál akcí Spirit af Asian Underground.

Svojí selekcí rozhýbe pomalu ale jistě každého, jeho oblíbeností jsou totiž hluboké basy!!

B.Rocker

Hraje už taky pěknou řádku let. Dlouho nezůstalo jen u hraní, brzo se zapojil  i do  produkce mnoha pražských a mimopražských vystoupení. Kromě mnoha menších akcí v nejrůznějších klubech všude po Praze  pořádá letos už třetí ročník oblíbeného 45´CLASHE.  Jako člen JahMusicPromotion se podílel kromě jiného na organizování open-air festivalu  Reggae-meeting.

Společníkem ve vedení byl  i při pořádání Spirit of AsianUnderground a posledních akcí seriálu Let it Roll . Je základním článkem party BingiDem Kru. Na gramofony hraje i v několika kapelách. Jistě netřeba představovat bubenické jízdy NayabingiWarriors a trocha elektronického reggae v podámí Dub-O-Netu. 

Coltcharam   

Je rodákem z Kralup, jeho doménou je  žánr, který se obecně nazývá world music. Podobně jako Yukimura šíří propojení původních melodií a rytmů s novodobou elektronickou a akustickou hudbou.  Dá se zmínit asijský underground, dancehall, brakebeat, breakcore, jungle… Vystupuje se  členy Kaliyuga sound a nově i se Sound One.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016