PARTYINFO

 

STROBE LINE TOUR

Datum konání:
11.12.2004 - sobota
Místo konání:
Brno - Perpetuum
DJs:
Laura Level + Rodent, Lucasch, Coma, Kita
Info:
http://www.strobe.cz...
info@strobe.cz
Popis:
vstup 50 CZK
Line-up:
21:00-23:00 Coma (CZ)
23:00-01:00 Lucasch (CZ)
01:00-03:00 Laura Level + Rodent /live/ (CZ)
03:00-05:00 Kita (CZ)
 
 
Strobe Line Tour
Závěr letošního evropského turné agentury Strobe proběhne v brnnském klubu Perpetuum, které poctí svou návštěvou jak jinak než agenturní "all stars team" ve složení Laura Level + Rodent, Lucasch, Coma, Kita.
 

Po párty Kingdom jistě potěší večerní Strobe "aftermejdlo" a tak pro nezasvěcené připravil krátké představení DJs agenturou Strobe exkluzivně zastupovaný masér, maskot a tiskový mluvčí Večerní-check.

Laura Level + Rodent: hvězdné duo největších zahraničních festivalů a majitelé několika silných labelů v zahraničí odstavující skrze své sety svou vizi elektronického masakru :))

Lucasch: Reprezentant české techno scény na největších festivalech ve většině evropských zemí. Techno mág, který svými rychlými energickými kouzly dokáže očarovat davy lidí. Je příslušníkem magického kruhu Strobe a jeho hudební školou je energické techno.

Coma: Ikona moravské techno scény, která svým zvukem a nezvyklými schopnostmi hypnotizuje davy všech národností a vytváří nezapomenutelný hudební zážitek :)) Skrze své sety uvádí lidi do absolutního vyvrcholení - komatu.

Kita: Blízký přítel Bena Simse a Marka Williamse, dj a producent vydávající tracky pod různými známými pseudonymy na spoust oblíbených labelů :))

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016