PARTYINFO

 

XMAS TURBO

Datum konání:
27.12.2004 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Psytrance stage - live: Silent Sphere (Midijum rec., CH), Genetic Noise (Swissrael, CH), Gappeq (Ketuh rec.); DJs: Vlado (Pukka music/Phantasm rec., UK), Slater (Tribal Vision rec.), Schwa (Tribal Vision rec.)
Jungle & D'n'B stage - Touchwood (Kaktus rec.), Philip TBC (Shadowbox.cz), Igraczech (Kaktus rec.), Pixie & MC Driver (Tele2Beatz), StanZim (Radio 1), Ja-Ne (Punto Azul)
Chill-out stage - Gadjo (One Love sound system), Spiker (live), Gappeq (Ketuh rec.), Pedro Yugoshka (Muertamente), Quapim (Tribal Vision rec.), A. Sense, Embryo
Info:
http://www.tribalvision.cz
schwa@psytrance.cz
Popis:
dekorace: Fluorobotanics, Výtvarný Kroužek Čtvereček
videoprojekce: PerpleX, Embryo, Jarin
vstup 150 CZK
 
 
Xmas Turbo
Již tradičně eroticky laděná vánoční a silvestrovská veselice vás čeká opět ve všech pří- a podzemních prostorách pražského Abatonu. Letos bude kromě psychedelických vln navíc k disposici i druhá stage v dunivém rytmu jungle'n'DnB. :)
 

Neopakovatelnou atmosféru Vánoc poskytne stejně jako loni prostorný sklepní chillout se sváteční čajovnou, vůní purpury, cukrovím všeho druhu a množstvím originálních tematických dekorací. Libým tónům citlivě znásilněných motivů vánočních koled v podání živých i digitálních instrumentů neodolá nejedno ucho, chybět nebude psychedelicky opalizující stromek, proto opět neváhejte přinést opticky vděčné zavěsitelnosti a dárky i cukrovinky pro své konkrétní či náhodné známé.

Tradiční pochoutkou této party bude opět experimentálně pojatá videoprojekce s vánočně-masturbačními motivy a to na obou tanečních parketech.

Hlavní betlémskou hvězdou programu by mělo být živé vystoupení švýcarského projektu Silent Sphere, za kterým stojí Simon Weber aka Dj Sym (www.silentsphere.com). Tvoří od r. 1997 a má za sebou 2 studiová alba, k vydání připravuje třetí, obsahující velmi kvalitní ranní trance, které budou presentovat právě na XmasTurbo. Spolupracovali s projekty Pixel nebo Cosma a kultovním strýčkčm Dj Bimem.

Genetic Noise je dvoučlenný projekt původem z Izraele, nyní působí ve Švýcarsku a připravuje společné album právě se Silent Sphere.

Dj Vlado z londýnského Pukka music/Phantasm records je původem Makedonec (nar. 1980 ve Skopje, od. r. 2001 žije v Anglii). Je zároveň promotérem a redaktorem mezinárodního psy-magazínu Shangri-la-la. O svých setech hovoří jako o "groovy night sound"...

presented by PerpleXXX and Tribal Vision

www.psytrance.cz
www.tribalvision.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016