PARTYINFO

 

DECEMBER SUNDAYS

Datum konání:
12.12.2004 - neděle
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pete Walk, Marko Jelić
Info:
lukas@bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Nedělní dýchánky na Bukanýru
Chodíte v neděli na dlouhé odpolední procházky? A stalo se vám, zejména v tomto zimním období, že jste po té náročné chůzi dostali chuť dát si něco pořádného na zahřátí? Pokud ano, čtěte prosím tuto zprávu dál, protože se dozvíte, že počínaje dnem 12.12.2004 bude na plovoucím baru U bukanýra otevřeno i v neděli. A nejen to.
 

Máme totiž pro Vás  připravena speciální nedělní odpoledne, kdy budeme otevírat spodní bar v 17:00 hod. a vy si budete moci u nás dát svůj vytoužený drink, posadit se a dát trošku pauzu svým unaveným nohám. Samozřejmě po chvíli jistě už chtít sedět nebudete, protože i v tento den vám zde budou hrát djs a to nejen ku poslechu, ale samozřejmě i ku tanci :o)

Každou neděli pro vás bude hrát dj Pete Walk spolu se svým hostem. Na každé December Sundays je pro vás připravena také "Happy hour" tedy Šťastná to vaše hodina, ve které pro vás bude připravován některý z nápojů za velice zajímavou cenu. Tato hodina bude pravidelně každou neděli vždy od 19:00 do 20:00 hod.
 
Jak jsme již prozradili otvírat se bude v 17:00 odpoledne a konec bude oficiálně o půlnoci. V případě, že budete v neděli čilí, nebudete spěchat brzo ráno do práce a budete chtít pokračovat v dobře rozjeté zábavě, tak je samozřejmě jasné, že čas se může natáhnout do pozdních hodin, jelikož se nám o žádnou přerušovanou zábavu a nebo o nějaké to "do dvanácti doma nebo uvidíš" rozhodně nejedná :o)

Těšíme se na všechny, kteří hledají nějakou tu nedělní "zašívárnu" v příjemném prostředí, s muzikou a chtějí se ještě před pracovním týdnem naposledy zastavit a pořádně se dorelaxovat.

Vstup samozřejmě zdarma. Viva December Sundays!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016