PARTYINFO

 

CUMPLEANOS ACTION 3

Datum konání:
22.01.2005 - sobota
Místo konání:
Hodonín - Beseda
DJs:
Alchy, Beksi, Bärf, BB Mike, Bolek, Clim, Dave Fish, Dextran, Fly, Francis, Íf, Kita, Konny, Liner, Luis, Lucasch, M. Scuberman, Marquis, Mirk, Mischa, Mywe, Paul Hawk, Q, Radan Mach, Rado, Sayko, Schrotty, Soldik, T-Raidr, WooDish, Woodoo Piet
Live:
Ambitech, Bernie, Elektrabel, Jergen, Ledabyl, May 32, Paul Hubiss, Peter Pea, Shamot
Info:
info@xbeats.cz
Popis:
vstup: 80 czk
 
 
Pryč s obyčejnou party!
Pryč s obyčejnou party!!! Přesně toto křičí do světa pořadatelé třetího ročníku putovní narozeninové oslavy s názvem Cumpleános Action.
 

Na rozdíl od (rádoby) seriozních megaparty nenajdete v seznamu účinkujících žádnou zahraniční komerční hvězdu, zato se line-up hemží známými i neznámými, ale prověřenými jmény z domova - těší se na vás čtyřicet DJů a live actů! Organizátoři vybavení zkušenostmi z minulých dílů připravují akci, na kterou prostě přijdete, začnete kalit a budete se cítit skvěle. A když vás to popadne, můžete vtrhnout na parket a řádit jak o život.

Tentokrát bude pro narozeninovou multi-oslavu připraven klub (bývalý billiard klub a ještě dříve divadlo) Beseda v Hodoníně, pár metrů od hlavní světelné křižovatky, který byl ne náhodou vybrán pro příhodnou polohu a jistou podobnost s kultovní Korunou v blízké Břeclavi. Velkým sálem a přilehlými prostory bude dunět nejen techno, ale i různé experimenty z oblasti elektronické hudby. Letos poprvé se pozvaní umělci představí na dvou pódiích, bude tedy možno si vybrat hudbu dle libosti.

Kromě standardní výbavy, která patří k dobré party, slibují pořadatelé fotbálek, občerstvení, CD zdarma, netradiční dekorace a několik velmi zajímavých překvapení ;)

Vše podstatné již bylo řečeno, zbývá tedy dodat seznam účinkujících:

Alchy, Ambitech, Beksi, Bärf, BB Mike, Bernie, Bolek, Clim, Dave Fish, Dextran, Elektrabel, Fly, Francis, Íf, Jergen, Kita, Konny, Ledabyl, Liner, Luis, Lucasch, M. Scuberman, Marquis, 32nd May, Mirk, Mischa, Mywe, Paul Hawk, Paul Hubiss, Peter Pea, Q, Radan Mach, Rado, Sayko, Shamot, Schrotty, Soldik, T-Raidr, WooDish, Woodoo Piet

Pripravil: PePe
Foto: mishu.pino / m-design

Další fotky prostoru:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016