PARTYINFO

 

X-MASSACRE 6

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - KD
DJs:
Subsist, e-Li, Dave-N, Luckie
Chill out: Newmi, Wondrash
Live:
Juanita Juarez, Ambitech
Info:
http://www.infomag.cz
subsist@xprnc.com
Popis:
vstup: 130/150 czk
 
 
Pozvánka na X-massacre do Ústí nad Orlicí
Vánoce se blíží a s nimi i každoroční povánoční taškařice zvaná X-Massacre. I letos se můžete těšit na večer plný zábavy a především fajn hudby v ústeckém kulturním domě.
 

Připraveny bude tradičně dvě podia, přičemž jedno z nich bude vyhrazeno chill outové muzice, což se dá považovat za plus této akce. Když už je řeč o této části večera, rovnou Vám mohu představit ty, kteří Vám líbivě zahrají. Prvním je letohradský fanda dobré hudby a především v poslední době aktivní domácí producent známý pod nickem Newmi, který Vás potěší i svým novým a pro mnohém možná překvapivým live actem. Kolegu mu bude dělat Wondrash, jež se s Newmim představil na letním open airu Sunecastle rovněž v chill outu. Ale aby na to nebyli pánové celý večer sami a měli možnost více si užít večera, občas je vystřídají i jiní přítomní djs.

A co Vás čeká na hlavním sále? Linupu zcela jistě dominují dva hosté. Pražský drum'n'bassový producent nedávno nominovaný do francouzského projektu světového formátu Qwartz Electronic Music Awards (více na http://www.quazidelict.cz), v zahraničí pro svou tvorbou úspěšný a v současnosti ve studiu na novém materiálu intenzivně pracující – Juanita Juarez. Druhým je zástupce našeho druhého největšího města a hlavního města Moravy, brněnský producent Ambitech. O tomto člověku dlouho málokdo slyšel, ovšem po vystoupení v ostravském klubu Fabric si u mnoha lidí vysloužil zasloužený respekt za svůj ojedinělý techno live act. Ambitech umí jak tvrdé loop techno, tak i hudebně velmi vyspělé a s melodiemi si hrající tracky. Zcela jistě se máte na co těšit.
 
Protože se tato akce koná jednou za rok, snažíme se pečlivě vybírat účinkující a nehledíme pouze na to, zda-li je ten člověk z toho či onoho konce republiky a je mediálně úspěšný. Proto za pozornost určitě stojí dva regionální djs, na kterých je hudební vývoj znát. O tom Vás pánové deephousu Luckie a breakbeatu Dave-N jistě přesvědčí a o to samé se budou snažit i rezidenti této akce e-Li a Subsist.

Dekorace a kvalitní zvuk snad není potřeba zmiňovat, ale k podpoření Vaší zábavy jsme pro Vás přichystaly Playstation 2, vzkazovou tabulku, kde si můžete napsat třeba už na příští rok Ježíškovi, pro Vaše chuťové buňky popcornové hody a pro čajomily, řidiče či degustátory všeho, co se jim dostane do rukou, čajovnu.

Vstupné činí 130 zlatých, ale pozor, pouze do 22 hodin. Později budete muset přihodit ještě 20 zlaťáků. Snažte se tedy přijet včas, nudit se určitě nebudete.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016