PARTYINFO

 

SILVESTER 2004

Datum konání:
31.12.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Le Clan
DJs:
Duncan Forbes (UK), Pat Heart (SUI), Grant (F), Josef Sedloň, Cubik, Maxime, Renda
Popis:
vstup do 17. 12. 2004: 600 Kč plus poplatek
do 31. 12. 2004: 700 Kč plus poplatek
na místě 900 Kč
start 22:00
Line-up:
Main stage:

22:00 - 00:00 Cubik
00:00 - 02:00 Duncan Forbes (UK)
02:00 - 04:00 Josef Sedloň
04:00 - 06:00 Pat Heart (FRA)
06:00 - End Le Clan friends

Second stage:

22:00 - 02:00 Maxime (FRA)
02:00 - 04:00 Grant (FRA)
04:00 - 06:00 Renda
06:00 - End Le Clan Friends
 
 
 
Poslední informace a line-up k Silvestru v Le Clanu
Pat Heart, Josef Sedloň a Cubik - profily
Jistě už se těšíte na hlavního hosta silvestrovské veselice v klubu Le Clan - Duncana Forbese. Že mu ale rovnocenný doprovod vytvoří domácí trojice Pat Heart, Josef Sedloň a Cubik je však také zřejmé. Kdybyste náhodou marně pátrali v paměti kdo, že se vlastně skrývá za těmito jmény, můžete nastudovat jejich krátké profily níže.
 

Pat Heart

Pat HeartPat Heart začal svou DJskou cestu ve Francouzské Guyaně v roce 1982. V té době ho zajímala soulová hudba, funk, jazz, salsa a také reggae. V roce 1983 se přestěhoval do Paříže, kde začal pracovat v klubech Broadside a Limelight. Od roku 1989 začal žít v Lyonu, kde pracoval v klubu Le Factory, jedním z prvních míst pro houseové večírky. Velmi často také hrál na free parties.
V roce 1992 se přestěhoval do Švýcarska kde začal v Ženevě svou rezidentní noc v klubu Grillon. Zval sem DJe z Anglie - Gilles Peterson, Ben Wilcox. A zároveň hostoval i v dalších švýcarských městech - Zurich, Basilej, Neuchatel, Lausanne, Thun a Laax.
V roce 1995 začal pracovat pro švýcarské národní rádio Couleur 3, ve kterém produkoval pořad Metissage, program který se zaměřil na dění na elektronické scéně a vysílal se čtyřikrát v týdnu. Během sedmi let udělal okolo 400 rozhovorů se spoustou skvělých DJs a hudebních skupin. Samozřejmě nezůstal jen u práce v rádiu a vesele křižoval hlavní hudební evropské metropole.
Od začátku roku 2003 žije v Praze, kde vznikl ve spolupráci s DJ Tvyksem projekt AfroGinger, se kterým vydali remix Borise Carloffa u anglického labelu disTracktion Records, posléze zakládá s členem částečně v Praze usazeného Quadrant Sound Systemu Kelem projekt Afrodrops.

Cubik

CubikDJ Cubik (vlastním jménem Jakub Šmejkal) hraje aktivně od roku 1995, poprvé začal pravidelně hrát v klubu Újezd (95-96), po té v klubu XT3 a Punto Azul, na první větší party pořádanou agenturou Lighthouse hrál v rove 1997 společně s Colinem Dalem v Roxy, od té doby hrál na mnoha parties a festivalech, nejčastěji na parties agentury Lighthouse a klubu Roxy a navštívil téměř všechny kluby ve větších městech.
Má zkušenosti s hraním i v zahraničí a to Německu (Berlín, Rostock a Hamburg) a na Slovensku (Košice), nově pak i z Anglie z města Bournemouth, kam se podle ohlasů ještě určitě vrátí.
Jeho styl hraní procházel v minulosti různými proměnami, ale v současnosti jeho DJ-set balancuje na hranici třech tanečních stylů - tech house, deep house a progressive house, které se snaží okořenit breakbeatem.
V současnosti se také intenzivně věnuje hudební tvorbě v projektu FO3 společně se Šimonem Dvorským. Vyšel jim track ve stylu proghouse nazvaný Pressured na kompilaci Xmagu (Open Air Field) a také v nedávné době vyšel breakbeat-electro-retro track Helicopter Funk na kompilaci Živlu nazvané E-clash.

Josef Sedloň

Josef SedloňHudební kariéra Josefa Sedloně je úzce spjata již od počátku 90. let s pražským Radiem 1 a později i s agenturou Lighthouse. Přes EBM a manchester / rave scénu se dostal k taneční hudbě a od roku 1992 ji pak aktivně prosazoval v legendárním strahovském klubu 007 nebo v kladenském Klubu, 19 kde ješte mixoval z CD a kazet. V roce 1995 pak nastává zlom, Josef začíná kočírovat gramofonové kotouče a jeho sety plné acid trance a funky techna si budují přízeň návštěvníků nejrůznějších underground parties po celé ČR.
Hudebně je DJ Josef Sedloň jeden z nejeklektičtějších DJs u nás. Jeho sety jsou plné tribal zvuků, progressive breaků ale i groovey tribal techna. Vždy navodí silně energickou atmosféru, která dokáže v pravé chvíli vygradovat a navodit silně hypnotické "trance" zážitky. V současnosti se též velmi věnuje polámaným beatům, které i tlačí v populárním pořadu Breakbeat Conference na Radiu 1.
 

www.leclan.cz

 
Rozhovor s Josefem Sedloňem Profil Duncana Forbese Silvestr v Le Clanu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016