PARTYINFO

 

PALEOLIT 3

Datum konání:
25.12.2004 - sobota
Místo konání:
Kojetín - Na Hrázi
DJs:
Mag (Sintetik), Jury (Logic), Paul Hawk (paulhawk.sound44.com), Luxus (Sintetik)
Live:
Hubiss (Xbeats.cz)
Info:
http://www.nahrazi.cz
Popis:
vstup 50 CZK > 21:00 > 69 CZK
 
 
Vánoční Paleolit v Kojetíně
Po delší pauze je tu opět další pokračování série tanečních parties Paleolit, tentokrát už třetí pokračování, které pro Vás připravuje team promotérů z celého Zlínského kraje. Po dlouhém hledání a separaci vhodného prostoru, jenž prošlo nekonečnými změnami, byl nakonec vybrán nově zrekonstruovaný klub Na hrázi v Kojetíně. Město leží asi 15 km jihozápadně od Přerova a 20 km jihovýchodně od Prostějova (Trasa Olomouc, Přerov, Brno). Klub Na Hrázi najdete nedaleko kojetínského mlýna.
 

Jedná se o luxusní klub, který se může pochlubit svým překrásným a neméně komfortním interiérem, důmyslným architektonickým rozvržením se dvěma podlažími, balkonem, dvěma bary a možností víceúčelového užití nejen hudebního charakteru. “Hráz“ je ozvučena kvalitním zvukovým P.A. systémem (AC akustika) o výkonu 2 kW. Světelný park je osazen špičkovou technikou firmy MARTIN (4x scan atd.). Specialitou tohoto večera bude tentokrát WIDEODEWASTACE od profesionální výtvarné skupiny FUCKART. Jedná se o videoprojekci tvořenou pomocí videomixpultu, kamery a notebooku.

Hudební dramaturgie PALEOLITu  se oddává osvědčeným konceptům starých dobrých tech-klubovek, které jsme vždy mívali tak v oblibě, často a pravidelně je navštěvovali a udržovali tak naše klubové rituály, mnohokrát až do pozdních ranních hodin. ;-))).

Ve 20:00 hod. otevře pomyslné brány PALEOLITu svým techno překvapením benjamínek SINTETIK promo book. lab. dj. MAG. Nechme se překvapit! Časové rozmezí 22:0-22:30 patří kroměřížskému JURYmu. Má za ůkol “zpracovat“ publikum a připravit tak na hodonínského patriota “klubbingu” PAUL HAWKa - bude masírovat pomocí “zázraku” djingu “FINAL SCRATCH”, budete moci slyšet ten nejaktuálnější obsah Pavlova notebooku (Hromada tracků a některé zatím i nevydané “štychy“ od předních a méně známých inerpretů elektronické taneční scény a samozřejmě též Pavlova vlastní,  neméně kvalitní produkce). Od jedné do dvou vystřídáme veškerou analogovou techniku za digitální a oddáme se neodolatelným vibracím beatů, které chytnou a nepustí - PAUL HUBISS. Zkrátka a dobře si naplno užijem jeho “hutný a chutný” LIVE ACT.

Ode dvou do čtyř, na všech třech technicsech, dj. LUXUS, ale opět zapne jejich krásné, červené-) strobosvětla. Vězte, že tento kroměřížský techno pionýr pro tentokrát neušetří ani jednoho tanečníka a řádně s Vámi oslaví druhý a vlastně už i třetí svátek vánoční;-)). Poslední hodinu (04:00-05:00) se rozloučí free morning battlem dj combo LUXUS+MAG+JURY…Kdo nestačil ukojit své taneční potřeby, má možnost využít této ranní smrště…

V tom případě, že se naplní naše očekávání a PALEOLIT3 se vydaří, můžete očekávat další pokračování  (PALEOLIT4, pátek 18. 2  2005 – Line-up je zatím “t.b.a.“, ale vězte, že budete velmi překvapeni jeho kvalitním obsazením!-)). Přijďte se tedy pobavit a oslavit druhý svátek vánoční – “Hod boží” do Kojetína na “Hráz”…

www.pinelli.cz      
djluxus@xko.cz     
sintetik@skatekm.cz     
www.paulhawk.sound44.com
                                                                                  
PF 2005... jen a jen Váš PALEOLIT.


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016