PARTYINFO

 

PLAY THE GAME

Datum konání:
07.01.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
FatalEr - Elvis + C-Phone (2.3/Ostrava), Tele2Beatz - Pixie, Wash!, Suki (SoundOne)
Popis:
turnaj ve stolním fotbálku - start 16:00, party start 21:00, vstup na party zdarma
Line-up:
Tele2Beatz 21.00 - 00.30
FatalErr 00.30 - 03.30
Suki 03.30 - 05.00
 
 
Fotbálek v rytmu zlomených beatů
Klub Matrix, Kimex group a Fa Petr Plechatý pro Vás pořádají 2. Oficiální turnaj ve stolním fotbálku. Do turnaje se může přihlásit každý kdo má parťáka, šampionát je pro dvoučlenná družstva. Zápisné do soutěže je 100,- Kč na hráče. Hlavní cena je stolní fotbálek FAS. Proto rozhodně přijďte poměřit své síly s ostatními…
 

Nudit se nebudou ale ani ti, kteří přijdou  podpořit  soutěžící. Hrát a zrychlovat tempo hry budou totiž Dj Pixie a Wash! z Tele2Beatz, ostravští bossové  FatalErr (DJ C-Phone, DJ Elvis, 4 gramofony, 2 mixy) a Suki (Sound One)

FatalErr se dali dohromady někdy v roce 2000. Jedná se o projekt DJů  Elvise a  C-Phona ze 4 gramofonů a 2 mixů. Oba jsou zároveň členy Dvoika Troika Culture Crew, DJ Elvis je také základním článkem Ext dust Rainbow Crew jež pořádá kromě jiných dnb párty Slim Slam Drum či techno party Technoset. Jeho sety jsou nekompromisně tvrdé a plné překvapení. DJ C-Phone se věnuje mimo jiné i vlastní produkci, v současnosti pracuje  pod pseudonymem Cash. Hraje DNB, rekreačně hip-hop a downtempo. Co se DNB stylů týče, má rád hardstep, ale také atmosferické, vokálové skladby. Jeho sety jsou různorodé, precizní, kořeněné vlastní produkcí a nebrání se ani experimentování v podobě scratchingu.

T2B v podobě, jak je znáte dnes, vznikli někdy na přelomu roku 2002/2003. Dnes má tato parta 4 členy: DJs Pixie a Wash! a Mcs Driver a Tajso. Jejich doménou je široká paleta jungle/d'n'b stylů. Nejčastěji od nich uslyšíte jump-up, techstep a newschool jungle, ale rozhodně se nezaměřují jen na ně. Naopak, podle vlastních slov se snaží o co největší pestrost, aby to lidi neomrzelo…

Suki  hraje už hodně let a asi stejně tak dlouho působí na pražské scéně jako promotér. Je zakladatelem TNPromotion  a jedním z  nejpůvodnější členů JahMusicPromotion. Na svědomí má  letní   open-air festival Reggae Meeting,  DNB série Let It Roll a Drumstation.Dnes je jedním z představitelů pražské kru Sound One, která si dala za úkol šířit a propojovat hudbu všech koutů světa.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016