PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Pelacha (ESP), Hifi Princess (CAN), OGI (HR), Jerry, Michaela Salačová, Lucca (Acapulco), Ian Fuzzy, Cou-D, Tommy
 
 
Line-up Last info před Antistaticem Rozhovor s Pelachou
DJ Ogi - rozhovor
ahoj Ogi Rad bych ti položil pár otazek před Antistaticem
 

Jelikož je teprve únor, můžeme se vratit zpět a zeptat se tě, jak jsi vynaložil z minulým rokem?

Po uzavření mého residenčního klubu Coloseum jsem měl 2 nové residence: ve Fun Academy klubu v Rijece a v Ax klubu v Djakovu. Během celého roku jsem produkoval a vydal desky pod značkou jako Giant a Dwarf, a Northwest Dynamics. Některé tracky na těchto deskách se staly úspěšnými a dostaly se na některé CD kompilace.

Patříš k djům u kterých je hudební styl specifický a když se řekne Ogi, každý ví co jej čeká. Od doby kdy jsi začal hrát, změnil se tvůj styl nebo jsi od počátku razantní  "butcher man" :) ?

Dostal jsem se k hudbě přes Hard techno a hardcore přibližně před 15 lety. DJem jsem se stal asi před 10 lety, hrál jsem detroitské techno, a určité typy progresívního techna které bývá nyní nazýváno, mým nynějším stylem. Základem mých zvuků je stejný, tvrdě řízené techno kombinovaní s hlubokým, tmavým funkem.

Co  připravuješ v produkci a jak pokračuje label Beast music?

Začal jsem se značkou  Beast Music, společně s DJ Daniel Gloomy ze Slovinska. Zvuk této značky je na přírodním základu obklopeném hard technem. První vydání, které bude v květnu, bude charakteristickou značkou Larse Kleina. Mé vydání bude č.3, a bude charakteristické dlouho očekáváným trackem pod značkami jako   Arms, Submissions, GAD X Cell and Giant And Dwarf .

Pokud by někdo z ČR chtěl v létě zavítat do Chorvatska, mohl by jsi nám říct, jaké letní festivaly se zde konají?

Ještě nejsou známa konkrétní data některých festivalů v Chorvatsku, ale mohu zmínit pravidelné letní festivaly na Rabacu, nebo párty pod otevřeným nebem v Crossroad klubu v Malinské na ostrově Krk.

Přibliž nám tvůj web www.dj-ogi.com, co na něm mužeme nalézt?
 
Tyto stránky podávájí veškeré nezbytné informace o mě, především veškeré novinky, biografii, seznam top 10 hraných skladeb, některé obrázky a letáky z párty, na kterých jsem hrál, data mých posledních a nejbližších akcí a hry pro volný vstup. Jsou zde rovněž ke stažení některá videa z mých představení, mixy a některé mé tracky.

Party people tě většinou znají jen jako dje. Jak je to s tebou v běžném životě v době odpočinku, relax, koníčky atd.:)?

Produkce a DJing jsou mé koníčky, ale také moje hlavní práce. Kromě toho dělám ještě nějaké sporty, ale jinak už další koníčky nemám. 

Je o tobě známo, že jsi také uspěšný promotér. Prozraď nám kam až sahají tvé aktivity?

Bohužel loni jsem se rozhodl, že skončím s organizováním open air festivalu Exotica, který byl loni největším open air festivalem elektronické hudby v Chorvatsku. Nyní pracuji jako promotér v Ax klunu Djakovo ve Východním Chorvatsku.

Když zpětně shlédneš párty people v evropě, kde bys řekl že je nárust techno euforie?

To co vidím, je globální pohled na techno scénu, která nyní stagnuje, bez nějakých dramatických poklesů a vzestupů. Toto se děje v zemích jako Německo, to slouží jako mecca pro párty. Situace připomíná to co se událo před několika lety v Chorvatsku, došlo k pádu asi před 2 lety. Ve vztahu k párty lidem v mé zemi jsem zaznamenal generační změnu, co je normální a hezká věc. Znám částečně situaci v ČR, protože jsem tady párkrát hrál, musím připustit, že je to jedna z vedoucí zemí v pořádání párty a elektronické kultury. Abych se nemýlil, také jste vtrhli na scénu, ale srovnávat to s jinými zeměmi je hodně těžké a není to úkol pro mě.   

Na Antistaticu převezmeš hraní po djane Pelacha s Luccou po dvouhodinovém společném setu, znamená to že lidi budeš mít řadně rozpalené, maš nějakou tajnou strategii nebo vzkaz pro lidi :) ?

Hm, tajná strategie. Ne. Strategie začíná v momentu, když začínám hrát, potom cítím vibrace a motivuje mě až dav. Protože vím, kde budu hrát, mé jediné poselství pro párty lidi je, že doufám, že budeme všichni pařit do roztrháni :o)

Na tvé vystoupení se moc těšíme. děkuji za rozhovor

 
Rozhovor s Orbithem Video od Luccy ke stažení Spot k Antistaticu DJ Pelacha (Spain) DJ Hifi Princess aka Lori J. Ward Canada Profil - DJ Ogi Antistatic opět v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016