PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Pelacha (ESP), Hifi Princess (CAN), OGI (HR), Jerry, Michaela Salačová, Lucca (Acapulco), Ian Fuzzy, Cou-D, Tommy
 
 
Line-up Last info před Antistaticem Rozhovor s Pelachou DJ Ogi - rozhovor
Rozhovor s Orbithem

Jak hodnotí Dj Orbith uplynulý rok 2004? V čem se povedl a kdy by jsi naopak nejraději vrátil čas?

Z mé strany, naprosto negativně, za minulý rok jsem jen hrál a nic nedělal, jen si užíval, ale žádná práce zamnou vidět není. Jen mě neustále poplacávali po ramenách „kamarádi“ a říkali jak je všechno super, ale nebylo tomu tak. Samozřejmě hraní má u mě pořád první místo, ale produkce atd. žádná, to budu muset dohánět tento rok.

Není to tak dlouho, kdy celý svět obletěla zpráva o katastrofě v asii. U nás se poté zvedla nečekaná
vlna solidarity a dobročinné akce na podporu tamních lidí rostly jako houby po dešti. Měl jsi možnost hrát na některé z nich?

Ano bylo mi ctí, že jsem mohl aspoň trošku pomoci, benefiční party byla v Brně - Flédě, přišlo hodně lidí, vybralo se dost peněz, můj honorář byl použit pro zakoupení nových rybářských lodí na Srí Lance. Také patří velký dík klukům, kteří to celé zorganizovali Dave Fisch a Martin Gredner Respekt !

Nedávno se v německém Frankfurtu otevřel nový naprosto originální klub Cocoon club. Sven Väth má tu čest dělat tomuto galakticky pojatému prostoru šéfa. Myslíš že má šanci vyrůst podobný podnik i u nás?

Klub jsem viděl a je to naprosto unikátní architektonický skvost, design z hodně daleké budoucnosti. Nemyslím si že něco takového se dá postavit v Čechách, to celé stálo několik stovek tisíc, možná milionů eur. U nás by jsi na takový klub těžko našel investora.

Budou mít možnost tamní "jugend" někdy slyšet Dj Orbitha v akci?

To je můj sen, zahrát po boku Svena v jeho klubu, ale to nezáleží na mě, ale mém managerovi…

Od doby kdy jsi naposledy hrál na Antistaticu už uběhl nějaký pátek. Kterým směrem se od té doby ubírá tvůj styl? Tíhneš více ke stylu Dj Hella, nebo je ti bližší specifický zvuk Svena Vätha?

V podstatě to je jedno, oba dva zmínění jsou moji favorité, hrají hodně podobně. V Německu se teď hraje pomalu a minimalově. Já sám hraji na velké párty rychleji a v klubu pomaleji, samozřejmě když je na to atmosféra, jinak je můj styl docela svižný.

Ty jakož to dj musíš zvládat také rodinu a určitě musí byt v tvé ženě pořádný kus tolerance :)

Ano to opravdu je a také si jí za to nesmírně moc vážím.

Tvá poslední produkce, která vyšla na vinylu "Sonnenmaschine" na labelu Licker vroce 2002 je už minulostí. Chystáš něco nového?

Ano to máš pravdu, je to minulost, ale jak jsem popisoval v první otázce, tak minulý rok jsem toho moc neudělal, za to tento rok jsem vzal docela pevně do svých rukou a máme tady první výsledky.

Pracuji společně ze Southeast, máme už pár tracků které by se daly vydat, za zmínku určitě stojí No money no love, když jsem ho hrál minulý víkend, tak měl super ohlas u lidí na parketu, samozřejmě mi to udělalo moc velkou radost. Tento rok budu neustále pracovat na tvorbě a pokoušet se najít vydavatele, který by mně vydal.

Kdy by jsi mohl změnit taneční scénu u nás, co by jsi změnil a co naopak nechal?

Určitě bych nedovolil pořádat party různým „odnikatelům“ viz Kingdom. Naopak bych více přispíval ze státní pokladny na provoz klubů.

Na Antistaticu budeš hrát už po čtvrté, dalo by se říct že už jsi  resident :-)?

Samozřejmě že se za residenta považuji, takže by se dalo říct že jsem takový samozvaný resident :-) Na  Antistatic mám vždy jen samé hezké vzpomínky. Ať to je hraní, nebo atmosféra a přátelští lidé, teda až na jednu nadopovanou holku, která mi minule nadávala jakej jsem ksindl a šmejd, že tam vůbec vystupuji. Nevím o co jí šlo, ale kdyby se podívala před tím do zrcadla, tak by zjistila, že má oči jako tenisáky a je úplně mimo, být její mámou, tak ji pěkně seřežu, za to jak vypadá. Jinak jak jsem psal, jsou tam hodně přátelští lidé, takže vždy super!

Poslední obvyklá otázka. Vzkaz lidem, kteří přijdou 18.03.2005 na Antistatic?

Bavte se, jak nejlépe umíte a nic se nesnažte přehánět, méně, někdy znamená více…

Díky za odpovědi
                            
Dexs / Sunproduction

 
Video od Luccy ke stažení Spot k Antistaticu DJ Pelacha (Spain) DJ Hifi Princess aka Lori J. Ward Canada Profil - DJ Ogi Antistatic opět v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016