PARTYINFO

 

ANTISTATIC

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Pelacha (ESP), Hifi Princess (CAN), OGI (HR), Jerry, Michaela Salačová, Lucca (Acapulco), Ian Fuzzy, Cou-D, Tommy
 
 
Line-up Last info před Antistaticem
Rozhovor s Pelachou
Ahoj Pelacha rád bych ti položil nekolik otázek k blížícímu se Antistaticu 18.3.2005 v České republice.
 

Jsi nejuznávanější djane ve španělsku a patříš ke světové špičce, ale přesto tvůj styl je na tak půvabnou ženu ojedinělý a dá se říct pravý undeground. Je španělská scéna celá underground nebo to je převážně tvá priorita :)?

Scéna je důležitá, ale důležitější je věřit ve svůj styl a vykreslit, to co opravdu cítíš.

Kromě dj jsi i producentka a máš za sebou také spoustu remixu, můžeš nám o tom něco říct?

Vydala jsem CD z mého klubu, který se jmenuje "One a different club", které mělo velký úspěch a začínám můj vlastní projekt "Španělská elektronická hudba pro tělo a duši", na kterém budou publikovány mé rozdílné pohledy na techno.

Španělsko je země slunce a pro většinu znás místem vytoužené dovolené, jak jsou na tom letní festivaly?

Španělsko je země se záviděníhodným klimatem, a je jisté, že se v létě pořádají důležité festivaly, na kterých jsou postavy DJ zdůrazňovány.

Hrála  jsi se spousty světových djs je někdo koho upřednostňuješ?

Hodně se mi líbí DJ´s , kteří už mají svůj vlastní styl, mezi tyto, kteří se mi líbí nejvíce patří DJ´s jako: James Ruskin, Robert Hood, nebo Steve Rachmad...

Říká se o tobě že jsi nejaktivnější člověk v budování taneční scény ve španělsku a hlavně v Madridu :)?

Je to již 12 let co jsem vtrhla na vynikající scénu v Madridu zůstala tam se svými vynikající předchůdci. Nejaktuálnější je One (ve čtvrtek) to budou 4 roky, kdy spolu pracujeme a máme jeden, v současně době velmi důležitý program, jsem velmi spokojená, že fungujeme v klubu.

Na Antistaticu budou mít z djs zastoupení převážně ženy, kde také vystoupi kanaďanka Hifi Princes, Lucca, Michaela Salačová s českou uřadující dj.1 Luccou jste dlouho kamarádky, mohla by jsi Lucku charakterizovat jako dj, ale i jako člověka?

DJ Lucca je jedna z DJ s velkým vlivem, protože je velmi konstantní ve své práci, je zodpovědná a je na vrcholu. Jako osoba mi připadá vzdělaná, citlivá a sympatická.

Musím vzpomenout na tvé vystoupení na Antistaticu před rokem, kde jste z Luccou ze 4 gramců a 2 mixů odehrály fantastické vystoupení, na které spoustu lidí dodnes vzpomína. Co tak překvapení a udělat comeback po roce Pelacha vs Lucca:)?

Baví mě dělat zajímavé, nové věci a srovnávat se s další ženou, která se zabývá stejnými věcmi jako já a vzájemně si můžeme mezi sebou měnit názory a styly.

Jak vypadá týden DJane Pelachy?

Pondělí a pátek jsou dny, kdy si rozšiřuji své znalosti o zvuku (hlásce), někdy jdu plavat, nebo se dívám na film. Ve čtvrtek vtrhnu do One a připravuji si hudbu na akce, které se pořádají o víkendech v mé zemi a na kterých budu.

Teď se zeptám na trochu nepříjemnou otázku, španělsko je cílem častých teroristických útoků, bude tomu rok od útoku v Madridu. Česká republika v podstatě nikdy nic takového nezažila. Jak tohle vnímáš a poznamenalo tě to osobně?

To co udělali teroristé hodně pošlapalo charaktery lidí a také je to hodně zklidnilo, stali jsme se smutnějšími a cítíme to jako velkou nespravedlnost, která nesmí být nikdy zapomenuta, ale současně víme i to, že musíme pokračovat dál kupředu.

Snad pravidelná otázka na závěr,  maš nějaký vzkaz nebo poselství  pro lidi?

Je úžasné radovat se z hudby, která je uzdravující. Očekávám, že na Antistaticu uvidím. Pozdrav z Madridu a moc děkuji!!! Uvidíme se brzy!
 
Un saludo desde Madrid y muchas gracias.¡Nos vemos pronto!

děkuji za rozhovor 

 
DJ Ogi - rozhovor Rozhovor s Orbithem Video od Luccy ke stažení Spot k Antistaticu DJ Pelacha (Spain) DJ Hifi Princess aka Lori J. Ward Canada Profil - DJ Ogi Antistatic opět v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016