PARTYINFO

 

EVOLUTION

Datum konání:
29.01.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Cure (PL), Simon Sayz, Martin Gredner (Fabric)
Line-up:
22 00-00 00 Martin Gredner
00 00-02 00 Simon Sayz
02 00-05 00 DJ Cure
 
 
První Evolution v tomto roce
Úspěšný rezident této noci Martin Gredner si tentokrát přizval velmi nadějného a kvalitního polského DJe Cure a českou progresivní stálici Simona Sayze, který právě v těchto dnech slaví své 35 narozeniny, takže mu všichni můžeme ve Fabricu poblahopřát!!
 

Opět se můžete těšit na skvělou party plnou progresivních a tranceových zvuků, která bude „našlapaná“ od samého počátku až do konce.

Jako malý dárek u vstupu na Vás čeká CD Martina Grednera a Simona Sayze! Přijďte si tedy zatančit na vlně progresivních beatů v sobotu do ostravského Fabricu.

DJ SIMON SAYZ – BIO

S elektronickou taneční muzikou jsem se in natura potkal teprve v roce 2000. Po půl roce, pravděpodobně po nějakém vydařeném večírku, jsem dosáhl rozhodnutí, že nechci být pouhým pasivním posluchačem a „naspořené peníze“ investoval do gramofonů. Fakticky jsem tedy začal hrát koncem roku 2000.

Díky slušnému hudebnímu vzdělání – (celkem 10 let jsem navštěvoval Lidovou školu umění ve hře na housle a déle než 12 let jsem hrál v cimbálové muzice, což je vlastně také taneční hudba…) jsem neměl až takový problém desky smíchat. Zhruba po měsíci hraní jsem byl přesvědčen, že už jsem hotový DJ. Časem jsem „vystřízlivěl“…

Vcelku rychlému vstupu za DJský pult na parties vděčím dnes již legendárnímu a bohužel také nefungujícímu klubu Barumba, kde jsem díky předešlému častému kalení začal hrávat hned od svých začátků, nejprve až po 4 hodině ranní, kdy případné chyby už byly publikem snáz přeslechnuty, později jsem se plnohodnotně zařadil do teamu Barumba DJs, tedy Boca Juniors. V Barumbě jsem míval svůj pravidelný večer - Solomonicum.

Postupem času jsem hrál skoro s každým skoro všude. V současné době mě bookuje Nikola z Lunar bookingu a doufám, že to se mnou dotáhne daleko.

Jsem ze Zlína, proto mě teoreticky nejčastěji můžete slyšet právě na Moravě. Hraji progressive house, občas pro pestrost vmíchám tech-houseovou, nebo funky-houseovou desku. Nemám rád škatulkování muziky, muziku vybírám zásadně podle zvuku, mám rád dlouhé čisté mixy, v mixu zvuk stupňuji. Jsem schopen i čemu já říkám hudební prostituce a to v tom smyslu, že zahraji i desku, nad kterou by jiní DJ-odborníci třeba ohrnuli nos a nazvali ji komerční, ale nepřeháním to. Po létech hraní na hudební nástroj mám možná něco jako hudební vkus.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016