PARTYINFO

 

BIRTHNIGHT PERVERZI-TIES´S

Datum konání:
07.01.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Guru
DJs:
Monotype (Techno.cz, AON), Tie, Jasik, Mikovsky
03:00 - afterparty: Levis, Dave Cook, Luman & Snoo (CZ)
Popis:
start 20:00, po půlnoci vstup 20 CZK
03:00 - afterparty
Line-up:
20:00 Jasik
21:30 Mikovsky
23:00 Monotype
01:00 Tie
03:00 Levis
04:30 Dave Cook
06:00 Luman + Snoo
 
 
DJ Tie zve na své narozeniny
Milí přátelé, drazí kamarádi a vy ostatní....
 
zvu Vás dne 7.1.2005 do úžasného pražského undergroundového klubíku GURU, kde se pod ubohou záminkou oslavy odehraje událost nebývalých rozměrů, která nastartuje náš další partyrok. A protože jsme se s vedením klubu dohodli, že v případě hojné účasti bude otvírací doba prodloužena, až do pozdních dopoledních hodin následujícího dne, máte jedinečnou možnost vyjímečně skončit tam, kde to celé začalo (Nezapomeňte si tmavé brýle, v ranních a dopoledních hodinách to už bývá velmi tristní pohled... :-)

Asi se ptáte co Vás tam čeká?... Mno..  posezení, potančení, popití, popo... to až později... ;-) Známé tváře (Tedy alespoň Ti přímo zvaní) , pohodové prostředí, projekce a hudba co Vás dostane... 

Po hudební stránce to bude jako obvykle neuvěřitelně pestré, naší snahou budiž ukojení všech Vašich poslechových (i jiných) potřeb, ale to nelze naráz(pochopitelné, že :-)  Proto se styly pekně prostřídají spolu s DJi, aby si na své přišli všichni.  Celá noc bude ohraničena dvěma hlavními styly a to progressivním trancem a klubovým technem. 

Hrát Vám budou DJs: Tie(techno, electro), Mikovsky(progressive trance), Monotype(techno), Jasik(techno), Levis(progressive trance, trance), Dave Cook(progressive trance)..., no a afterparty bude od rána v režii pánů Lumana, Snooa.

K mé velké radosti se mi podarilo usmlouvat vstupné na částku : Kč bez vstupného až do 24.00, kdo příjde později má pech a zaplatí asi tak Kč 30,- což je jistě zanedbatelná částka ve srovnání s tou co utratíte za dar pro oslavence... :-)
 
Tedy si nic na tento termín neplánujte, omluvenky pouze v písemné formě předem, opatřené kulatým razítkem imigračního na Kubě a podepsané oběma členy Space DJz.
Párty je samozřejmě otevřena všem...
 
mějte se fajn a 7.1. naskalenou
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016