PARTYINFO

 

NOČNÍ SMĚNA 003 - LIBERECKÝ MASAKR GRAMOFONOVOU JEHLOU

Datum konání:
21.01.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Escape
DJs:
Skipworker (G-Productions/Sewer.techno.cz), Hrdzavý a Škaredý (NSW/Nula2.cz), Spyro (JPA booking), Torres (Escapenet.cz), Cigi (Namol.cz), Sanny (Sewer.techno.cz)
Info:
http://www.sewer.techno.cz...
sanny@techno.cz
Popis:
start 20:00, vstup 60 CZK
Line-up:
20:00 Daho (Nula2)
21:00 Sanny (Sewer.techno.cz)
22:00 Spyro (JPA Booking)
23:30 "Hrdzavý & Škaredý" (Nula2)
01:30 VYHLÁŠENÍ VÝHERCE - ŠKODA FABIA !!
01:30 Skipworker (G-Productions)
04:00 Torres (Escape)
05:00 Cigy (Namol)
06:00 end ?
 
 
Liberecký masakr gramofonovou jehlou
Hudební server sewer.techno.cz a online vinylshop Nula2.cz pro vás opět připravili oblíbenou klubovku Noční směna. Její třetí pokračování se bude konat v pátek 21. ledna, už klasicky v útulných prostorách libereckého klubu Escape. Dosti odvážný podtitul "Liberecký masakr gramogonovou jehlou" opět slibuje vynikající směs něžné a té nejagresivnější elektroniky inteligentně zabalené do taneční podoby.
 

Headlinerem třetí Noční směny bude mladoboleslavský DJ Skipworker, za kterým stojí nejen brněnský booking G-Productions, ale i světově známý koncern ŠCODA. Právě díky tomuto faktu můžete tento večer soutěžit o ŠKODU Fabii!! Skipworker je známý především vynikající technikou mixu a perfektním výběrem desek. Je to dj s obrovským hudebním citem, kterého si na Noční Směně budete moci plně vychutnat. Tento vynikající a nejstarší český techno-dj supportoval řadu světových megahvězd, jakou je určitě i Carl Cox. Asi není žádnou novinkou, že Skipworker patří do organizačního teamu nejlepší české party ORION HALL, na které rovněž několikrát vystupoval. Rozhodně se máme na co těšit!

Dalším stěžejním aktem bude dvojice Hrdzavý & Škaredý z Nula2, která vám jako vždy nabídne to nejlepší ze svých regálů s vinyly! Určitě nejednou zajásáte nad zjištěním, že onu desku poznáváte a nostalgicky zavzpomínáte na dobu, kdy se hrála. Pokud ne, ani tak to není problém, protože se jistě budete dobře bavit.

Dj Spyro hrající pod bookingen JPA je dalším ze zůčastněných na Noční Směně! Asi ho v poslední době budete znát díky jeho četným vystoupením s Djane Luccou v jejich společných setech. Nutností naší party je také jablonečák Torres, který na vás vyvalí ty nejostřejší technodesky. Line-up doplní nováček Cigy a houseový pohodář Sanny.

Všichni zůčastnění budou mít možnost si oné noci zasoutěžit o velkolepou cenu, o ŠKODU Fabii! Stačí si zakoupit vstupenku a jen čekat na okamžik vylosování toho správného čísla!! Klíčky od vozu budou předány bezprostředně po vyhlášení vítězů výherci! Věříme, že se v tento večer budou všichni zůčastnění velice dobře bavit a že vás opět nebude málo! Rozhodně se máte na co těšit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016