PARTYINFO

 

POVERA 004

Datum konání:
25.03.2005 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Účko
DJs:
Steve Bicknell (UK), Event 7 (ESP), Toky, Technodeluxe, Mayla, Akin/Glaucoma
Info:
povera001@zmail.sk
Popis:
vstup 180 SK
 
 
Rozhovor se Steve Bicknellem Rozhovor s Event 7
Na slovenskou Poveru přijede Steve Bicknell
25. marca sa opäť v Učku usktoční daľšia zo série parties Povera. Hlavným hosťom a headlinerom bude londýnčan Steve Bicknell, ktorý patrí medzi najslávnejších a najznámejších anglických djov a producentov. Spolupracouval najmä s Robertom Hoodom a Fumyom Tanakom.
 

Založil vlastnú značku LOST na ktorej vydáva svoju tvorbu. Vedľa Steva Bicknella zi zahrajú španiel Eugenio Sanchcez aka Event 7 vydávajúcom na labeli INFECTA kde vydávajú napr. Oscar Mullero, Grovskopa, Wavesound a mnoho iných.

Popri Steveovi a Antoniovi si zahrajú Toky v back 2 back sete s rezidentkou Povery Technodeluxe, Akin a Glaucoma z Bystrice a Mayla zo Standa bookingu...

STEVE BICKNELL (UK)
www.lost.co.uk

Nejznámější a nejnavštěvovanější techno party v Londýně se jmenuje Lost. Jeden z nejkvalitnějších britských labelů nese název Cosmic. Steve Bicknell je člověk, který oba tyto fenomény vymyslel a společně s přítelkyní Sheree Rashit je vybrušuje k dokonalosti.

Steve je organizátor parties a spolumajitel record společnosti, především je však vynikající producent a skvělý DJ. Naprosto ojedinělou a originální hudbu produkuje již celou řadu let, v kufru každého DJ, který zná kvalitní hudbu najdete alespoň jednu Steveovu desku. Vydává pod vlastním jménem, ale také jako S.B. PROJECT a pod celou řadou dalších pseudonymů.

Od počátku Bicknellových producentských aktivit mají jeho desky kvalitativně stoupající tendenci a každá další deska je netrpělivě očekávána širokou techno veřejností. Jasným důkazem tohoto tvrzení je série Lost Recordings - v současné době aktuální Lost 06. Vloni se na trhu objevila retrospektiva Lost v podobě CD mix kompilace Lost Recordings - The Collection. CD je sbírkou ve studiu mixovaných segmentů jednotlivých Lost nahrávek a podává ucelený obraz skladatelských schopností a nápadů Steve Bicknella.

Lost party je v podstatě jedinou nejdéle trvající techno party ve Velké Británii. Line - upy Lost bývají pravidelně naprosto dokonalé a logicky sestavené. Místo konání se přesouvá mezi různými neobvyklými prostorami jako skladiště, přístavní doky atp. Každá Lost má kromě skvělého výběrů účinkujících vždy perfektní technické podmínky. Presentuje se zde hudba ve které se můžete na dlouho příjemně ztratit.

Odkazy na Lost parties najdete ve všech britských hudebních médiích. Lost jsou hlavní a nejdůležitější, ne však jedinou organizátorskou činností Stevea a Sheree. Pořádají také Burundi parties, které jsou orientovány více tribal směrem. Burundi vznikly na základě Steveovy lásky k perkusivní hudbě jistého kmene v Burundi. Nejmladší party, kterou Lost crew organizují je Chiaroscuro.

DJ Steve Bicknell cestuje a hraje doslova po celém světě. Objevuje se na velkých festivalech, parties, nejraději a nejčastěji však vystupuje v klubech, protože hudba, kterou hraje je především klubová. Bicknellovy sety jsou vždy originální a ozvláštněné o nahrávky, které ještě oficiálně nevyšly v podobě desek, proto kromě gramofonů Steve používá i mix CD. Sledovat Bicknella při práci se dvěma decky a dvěma CD přehrávači je skutečně požitek jak pro oči, tak především pro uši.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016