PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
24.01.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Stephunk T, Slater, Schwa, Rai
chill-out: Tribal Vision DJs
Live:
Fru Fru
Popis:
křest kompilace Urban Legends
vstup volný
 
 
Nabité Free Mondays v Roxy
Čtvrté lednové Free mondays budou tématicky rozděleny na dvě části. V té první vystoupí známá jazz-jungle-popová formace Fru Fru, původem z Třebíče, která za svojí téměř pětiletou kariéru stihla jednak vydat kritikami ceněné album Hmotný svět (2003) a zároveň si do července 2004 zahrála na celkem 163 pódiích v České republice, Polsku, Německu, Slovinsku nebo například Chorvatsku.
 

V části druhé, podle pravidel Free mondays převážně djské, proběhne křest kompilace Urban legends, kterou má na svědomí nová domácí, progressive psytranceová značka Tribal Vision. Na CD svými tracky přispěli například legendární Vibrasphere, švédský projekt Human Blue, projekt Echotek z Izraele nebo například domácí Rai, který na Free mondays i zahraje.

Už teď je zřejmé, že úspěch Urban Legends daleko přesáhne hranice České republiky a má našlápnuto na post velmi úspěšné progressive kompilace světové úrovně.

K tanci a poslechu zahrají kromě Stephunka T, také Slater a Schwa z Tribal vision a zmíněný resident ZENu, dj Rai. Zbývá jen připomenout, že vstupné samozřejmě není a klub se otvírá ve 20:00.

Fru Fru naživo, křest kompilace Urban Legends, Stephunk T, Schwa, Slater a Rai na Free mondays 24. ledna!

 
Vychází česká psy progressive kompilace!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016