PARTYINFO

 

SUPERGIRLS – LADIES NIGHT

Datum konání:
28.01.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Levi Love Menendez (UK), Lumiere feat. Mathew Ruppert (Monkey Business), Petr Moskito
Live:
Saxophone by Ivan M
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
přehlídka pánského spodního prádla, večer věnovaný převážně dívkám
dívky a ženy zdarma do 23:30
 
 
Večírek pro ženy
Supergirls – to je nová a dlouho očekávaná noc klubu Radost FX a jejího residenta DJe Lumiera. Dívky a dámy, hledaly jste v našem hlavním městě noc, která by byla jen pro vás? Tady jí máte!
 

Program i hudba byly připravovány s tím nejlepším svědomím, abychom tak uspokojily vaše nálady. Sexy houseová hudba DJe Lumiera a k tomu nezaměnitelný vokál jednoho z našich nejlepších zpěváků a vůbec největšího rozjížděče Mathewa Rupperta, zpěváka kapely Monkey Business.

Máme toho ale připraveno mnohem více. Z Londýna dorazí místní funky houseová hvězda LEVI LOVE MENENDEZ, dj, který je residentem klubu Turnmills a který pravidelně doprovází hvězdy typu CJ Macintosh a Frankie Knuckles. Na saxofon bude doprovázet přední český saxofonista a velký šoumen Ivan Myslikovjan a celý line up doplní další resident klubu Radost FX, DJ Petr Moskito.

Ve chvíli, kdy bude program gradovat je připravena přehlídka pánského spodního prádla VIVE MARIA. Nebude chybět ani postel se Supermanem, na kterého si budete moci  sáhnout, připraveny jsou dárečky od salonu Petra Měchurová, Kerastase a L´Oreal a ještě jedno malé překvapení.

Páni jsou samozřejmě vítáni, ale SUPERGIRLS je večer, jehož program a hudba bude věnována hlavně ženám a dívkám... na druhou stranu však SUPERGIRLS potřebují nějaké ty SUPERBOYS! Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016