PARTYINFO

 

MOOOVE IT! 5

Datum konání:
21.01.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Inland Knights (Andy Riley, Laurence Ritchie/Drop music, UK), Quadrant sound system DJs, M&gors sound system DJs
Live:
L’ínej Sobol
Info:
http://www.quadrantsoundsystem.com
Popis:
chill out, 2 stage, 2 bary, nové dekorace, video projekce, půlnoční tombola
start 21:00, end 7:00, vstup 150 CZK
Line-up:
22:00 - 23:00 live: Línej Sobol (funky)
01:00 - ??:?? Inland Knights (Andy Riley, Laurence Ritchie-Drop music, UK)
??:?? - ??:?? Quadrant sound system DJs
??:?? - ??:?? M&gors sound system DJs
07:00 - ??:?? afterparty v klubu Visitor, Sabinova ul., cca 50 m od Matrixu; hrají ti nejstatečnější a ti, kdo udrží desku (popř. sebe)
 
 
Inland Knights - rozhovory o nich i s nimi
21. ledna 2005 se do Prahy po dvou letech vrací britští Inland Knights (Andy Riley a Laurence Ritchie) - jedni ze zakladatelů anglické underground free party scény a otcové dnes již legendárního labelu Drop Music.
 

Inland KnightsOba dva zahrají na pravidelné deep houseové akci Mooove it! v Žižkovském Matrixu. Samotnému vystoupení předcházejí dva rozhovory.

První - O Inland Knights bez Inland Knights - se uskutečnil již 14.1. v pořadu Techno.cz in Da Mix undergroundového žižkovského radia Akropolis. V pořadu se nejdřív vyzpovídali zástupci obou pořádajících sound systémů - Quadrant a M&gors, načež další jejich členové roztočili pár deep houseových desek. Povídalo se o Moove it!, samozřejmě Inland Knights, undergroundové scéně u nás i v Anglii apod. Záznam pořadu si můžete stáhnout v archivu na www.radioakropolis.cz.

Inland KnightsDalší rozhovor - O Inland s Inland Knights pak proběhne na Radiu 1 přímo v den akce pátek 21.1. kolem 22:00, jakmile Andy a Laurence dorazí z letiště.

Pak už vám jistě nic nezabrání v tom, abyste si legendy britského underground přišli osobně vychutnat do Matrixu. Je čas zahodit bacily do koše a pořádně to roztočit na nejlepší deep house, který se kdy linul z party bedniček. :)

Více o Inland Knights a party Moove it1 na www.dropmusic.co.uk, www.quadrantsoundsystem.com, www.magors.com.

 
Mooove It! #5

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016