PARTYINFO

 

DISCOVERY ALFA

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Alfa
DJs:
Ladida, Agent, Majkl, Spartax, Rusty, Lishuak, Neuf
Popis:
laser, projekce, gogo
vstup do 22:00 100 CZK, po 22:00 150 CZK
 
 
Bio DJ Ladida
Muzika má důležitou roli v životě Ladidy už od dětství. Chodila do taneční a hudební školy 3 roky. Mezi 16-19 rokem pracovala jako mezinárodně respektovaná modelka.Kolem roku 1995 se seznámila s majiteli obchodu Delirium records v Zürichu, kteří ji pomohli znovu objevit lásku k muzice.během této doby se v Praze otevřel první techno klub a jak Linda říká vlastními slovy, byla v pravý čas na pravém místě.
 

Za gramofony v Radost fx hrála už od začátku se známými dji jako Carl Cox,Jeff Mills,Westbam,Marusha… a tak mohla vylepšovat svůj distingtivní, precizní styl mixování, se kterým zanechala dojem u mnoha top hvězd klubové scény. V roce 1996 byla jako první aj. české republiky pozvána na Mayday v Německu, kde mohla presentovat její styl energetického, funky techna. Známý časopis o elektronické muzice „Frontpage jí vyhodnotil jako nejlepšího mezinárodního nového dje roku 1997.a od té doby hraje každý rok na Loveparade.

V tomto roce je také oceněna jako nejlepší dj v anketě časopisu Tripmag. a také vycházejí na jejím labelu Lasergirl 1 ejí první ep a album. Od roku 1997 je zastupována agenturou Jackfruit, která jí organizuje vystoupení ve Francii, Itálii, Rakousku Španělsku, Chorvatsku, USA, Japonsku, Švýcarsku. V Zürichu měla v roce 1998 spolu s Monikou Kruse, Miss Yetti residentní noc. Téhož roku se na základě článku v britském časopisu Muzik ozvali London records-Ffrr a nabídli jí exklusivní smlouvu na 2 roky. Bohužel měla Linda jinou představu o stylu muziky a tak během následujících 2 let nevyšly žádné desky.

Svým hraním ve významných klubech po celém světě si upevnila svůj věhlas jako mezinárodně respektovaný dj. Časopis Tripmag vydal mix cd Technoenergie V roce 2001 vydala na Mueller records ep Mundo, které ovládlo srdce kluberů a samozřejmě se tenhle perkusivní mistrovský kousek dostal do kufrů djské elity. Tahle deska byla jedním z nejúspěšnějších vydání na tomto labelu a skladba Lifemaster se objevila na mnoha djských kompilacích jalo Essential Underground, Dance Valley, John Aquaviva Mix cd,Amnesia-Get into Summer 2002. atd. Její styl je inspirován italskými producenty jako Marco Carola a Gaetano Parisio.

Rok 2001 je pro ní úspěšný, dostává pozvání do Japonska a její vystoupení měla v Tokio a Nagoya velký úspěch. Podílí se na produkci párty Unity V roce 2002 vydává na labelu Bena Longa "Potential Records" desku The Bullet EP. Prezentuje dynamický elektronický zvuk s  perkusivními elementy. Rocket Science Media dělala reklamu v Británii a djs jako Dave Angel, Lee Burridge nebo Josh Wink ji komentovali jako Skvělou produkci. Na podzim 2002 jede na turné po Asii a Austrálii, kde vystoupila v klubu Centro-Singapore, v Melbourne a Byron Bay. Časopis Report ji ocenil jako 3 nejúspěšnějšího dje roku 2002 -/Žebřík/ V Roce 2003 vydává mix cd u magazínu Xmag“Summer of Love“, které je součástí pozvánky na stejnojmenný tradiční festival taneční muziky. Časopis Report ji ocenil v ankete /Žebřík/ za nejlepšího dje roku 2003. V červenci 2003 reprezentuje Českou Republiku na hlavním stagi Siegessaeule-Loveparade. A hraje na prestižním holandském festivalu Awakenings a na amsterdamském European Dance Event. V roce 2004 vystupuje v klubech a na parties po celém světě.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
LaDiDa a VIPs v Plzni
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016