PARTYINFO

 

MARCO ZAFFARANO

Datum konání:
25.03.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
Discotheca main stage: Marco Zaffarano (Anima, DE), Kaisersoze, Laura Level + Rodent Live, Molczik, Home, Jack R vs. Malda, Spleen (intro)
Futurebeat.cz birthday stage: Nipp LIVE, Jackill, Molczik, Mr. Shorty, Marwin Shamma, Bartha, Click Joe
Info:
molczik@centrum.cz
Line-up:
Na poslední chvíli lineup hlavní stage ještě posílil. Hlavní stage bude totiž zahájena speciálním intrem od DJe SPLEENa připraveným speciálně pro tento večer. Takže přijďte určitě včas!

DISCOTHECA MAIN STAGE:

20:00 – 20:30 INTRO by DJ Spleen
20:30 – 22:00 Laura Level + Rodent LIVE
22:00 – 23:30 Jack R vs. Malda
23:30 – 01:00 Molczik
01:00 – 03:00 MARCO ZAFFARANO
03:00 – 04:30 Home
04:30 – 06:00 Kaisersoze

FUTURE2BEAT birthday STAGE:

20:00 – 21:30 Click Joe
21:30 – 23:00 Bartha
23:00 – 23:20 HAIR and TATTOO SHOW (DJ Marwin Shamma)
23:20 – 00:45 Nipp LIVE + Jackill
00:45 – 01:00 dort + foto roku
01:00 – 02:30 Mr. Shorty
02:30 – 04:00 Marwin Shamma
04:00 – 06:00 Molczik and friends
 
 
Zaffarano v DVD již tento pátek
Rozhovor s Marco Zaffaranem
Do plzeňském klubu DVD se chystá 25.03. jedno z nejznámějších Djských jmen. Molczik vyzpovídal hlavní hvězdu Marca Zaffarana.
 

Ahoj Marco. Začneme s něčím lehčím na začátek. Jak se vůbec máš v poslední době?

Ahoj, no mám se zrovna naprosto skvěle. Strávil jsem teď 21 dní půstem, trochu jsem si potřeboval vyčistit tělo a duši. Nic jsem nejedl, jen občas polívku a pil jen čistou vodu.

Wow. A co je jinak nového?

Je toho teď docela dost. 21.března vychází můj nový singl "Dazed & Confused" na značce Pro-Active, což je nový label Johna Warwicka z Primate rec. Na podzim plánuji vydat své nové album, takže na tom také pracuji, ale v poslední době taky trávím nějaký čas produkováním hudby do reklam.

Já o Tobě vím, že už jsi v České republice vystupoval několikrát. Je něco konkrétního, co si vždycky vybavíš, když se řekne ČR? Jak vůbec nahlížíš na naši zemi, co lidi a tak?

No to je jednoduché. Já měl vždycky v Česku super hraní, mám tu zemi opravdu rád. Češi jsou hodně přátelští a vždycky udělají na party super atmosféru. Mimochodem jestli můžu, tak bych chtěl touto cestou poděkovat Michaelu Burianovi a Aleši Blehovi za to všechno. Oni ví. A v neposlední řadě miluju na České republice české jídlo!!

Znáš ještě nějaké české umělce?

Jasně, že znám. Od roku roku 1995 znám dobře Michaela Buriana a celou dobu jsem sledoval jeho profesní dráhu. Potom si teď z fleku vybavím Ladidu a samozřejmě DJ Lucca, o které si osobně myslím, že je nejlepší ženskou djkou na světe… RESPECT!!!

My jsem tě pozvali tentokrát do Plzně, konkrétně do DVD clubu. Víš něco o Plzni?

Vím, že Plzeň je velmi známá kvůli tamnímu pivu a pak taky vím, že je velmi blízko hranici s Německem….

Perfektní. :) Teď položím trochu „klišé“ otázku. Máš radši hraní v klubech jako je např. DVD v Plzni nebo preferuješ megaparty pro tisícovky lidí?

No, to záleží na té které akci a především na lidech co na ní jsou. Hrál jsem samozřejmě na velkých parties jako Summer of Love, Nature One, nebo Mayday a bylo to prostě nepopsatelné. Super! Ale zároveň mám moc rád atmosféru v nějakém pěkném, vymakaném klubu… takže asi tak.

Je nějaké místo na světe, které máš z pohledu DJe úplně nejradši?

Mám rád více míst. Miluju hraní třeba zrovna v České republice, taky Anglii a pak taky další místa většinou ve východních částech Evropy.

Dal jsem spolu s tvojí agenturou dohromady poměrně rozsáhlou biografii, takže lidi asi ví jaký styl hudby produkuješ. Ale co Tvůj DJing? Pro nemálo lidí je tvůj styl unikátní a jen těžko napodobitelný, takže jak bys ty sám svůj styl popsal, co se djingu týče?

To je jednoduché, já tomu říkám TECHNO!!! Přijďte se podívat, poslechnout a vytvořte si svojí vlastní definici. ;-)

Je něco, co tvůj set nikdy nepostrádá?

Akce, síla, alkohol a spousty, spousty krásnejch holek…

Teď trochu filosoficky. Kde si ty myslíš, že je klíč k úspěchu. Mám na mysli to, že tu máme stovky mladých djů a hodně z nich by určitě chtělo být také takovou „dj star“. Co by si jim doporučil, nebo jak by si jim poradil?

Vytvořte si svůj vlastní styl, věřte sami v sebe a ve vaší hudbu a nikdy od toho neupouštějte a nekopírujte někoho jiného…. PS: A když se vám podaří prorazit, tak nikdy nezapomeňte odkud pocházíte!!!!

Je nějaký moment v tvém profesním životě, kde víš, že si udělal chybu? Nějaká věc, kterou by si dnes už udělal jinak?

Samozřejmě jsem udělal v minulosti nějaké chyby, je to lidské, ale všechny byly pro mě velice poučné a hlavně důležité pro to, kde jsem dnes….

A je někdo, kdo tě nějak zásadně ovlivnil? Kde vlastně bereš všechnu svojí inspiraci?

Většinou sbírám inspiraci když jdu někam soukromě ven, hlavně na party.

A na závěr trochu zvolníme, takže se zeptám, co od tebe lidi můžou 25.března v DVD očekávat? Myslím tím lidi, kteří tě třeba neznají, jestli takový někdo teda existuje. :)

Techno, Party a samozřejmě hodně, hodně zábavy!!!

Chtěl bys jim touto cestou třeba něco vzkázat?

Přijďte a užijte si to ten večer tak, jako si ho užiju já…

Mnohokrát díky za rozhovor.

Není vůbec zač.

 
4. narozeniny Futurebeatu se Zaffaranem

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016