PARTYINFO

 

NORTHERN LIGHT 03

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Drahany - KD Drahany
DJs:
Main stage - Toky (SK) Kaisersoze (JPA), Alleki (Boca Juniors), Joshek (Futuristic soundsystem), Carlking (Northern Light)
Second stage - beginners djs+Special Drum and Bass quest
Info:
carlking@volny.cz
 
 
Northern Light 03

Již třetí ročník mejdánku s názvem NORTHERN LIGHT,který se jednou do roka koná na vršku Drahanské vrchoviny tedy jak jinak než v Drahanech a to 26.února 2005. Koncepce těchto akcí je představovat kvalitní dje v netradičním prostředí,což Drahany se svým nevyzpytatelným počasím a nadmořskou výškou určitě splňují,v nejmémě tříhodinových setech a při co nejvíce kvalitních podmínkách na hraní,což se na mnoha akcích opomíjí,takže je kladen důraz na kvalitu.

Na minulých ročnících se jako headlineři představili dj IGOR PATAKY a dj KAISERSOZE a letos do sbírky přibyde slovenský techno "masér": Dj Toky aka Rumenige (Standa.sk) Hraje již od roku 1990!!!, spolupodílel se na vzniku legendárního Bratislavského U klubu a party Boomerang,hraje na všech významných akcích a festivalech po celé Evropě,produkuje pod pseudonymem Rumenige a na kontě má více než deset našláplých techno  placek,které zdobí opravdu hodně record bagů a kompilací. Jednu z nich (NUMB 5) si dokonce vybral Ritchie Hawtin na Closer to the Edit!!! V roce 2000 se stal dj no. 1 podle magazínu Bassline.

Na N.L. se představí v tříhodinovém setu ze tří gramofonů. Dalším a dnes již rezidentem N.L. bude nám všem dobře známý:
Dj Kaiseroze (JPA,Přerov)
Gramce začal roztáčet okolo roku 1996 kdy hrál ještě house a začínal bavit lidičky v Olomouckém S-klubu a poté v Depu9.Ovšem za nedlouho přesedlal na techno u něhož už zůstal a jde mu více než dobře.Dnes ho známe jako rezidenta kvalitní halovky Orion Hall, promotéra kvalitních party Vortex, nedávno v minimalové podobě s djane Magdou a na které vystoupil pod pseudonymem Aleph a jeho společným projektem Click and Cuts s djem Subsistem vnaší do české scény minimalovou muziku a to jen dobře:-)Je to všestraný človíček a českou scénu se snaží obohatit a zkvalitnit jak se dá.Píše do několika tanečních magazínů, bookuje zajímavé a kvalitní umělce a spolupracuje s největšími promotéry v česku. Na N.L. se představí jako poslední v téměř tříhodinovém setu a můžeme od něj očekavat od groovy techna po minimal house na závěr?No nechme se překvapit:-)

A do třetice se představí Dj Alleki (Boca Juniors,Prostějov)
Rezident bývalého klubu Barumba dnes rezident prostějovského klubu Apollo13.Na N.L. od něj pravděpodobně uslyšíme energické tribal techno,takže bubínky a chřestidla ssebou:-)!

No a celé nám to společným electro-techno setem rozjedou dj Joshek(Futuristic soundsystem,Svitavy) +dj Carlking(Northern Light Promotion)

Na druhé stagei dáváme prostor začínajícím djům-celkem jich zahraje osm.Slyšet na ní můžete od hip hopu
přes house až po hard techno.Také se na ni představí speciální DRUM AND BASS QUEST!!! opět v tříhodinovém
setu!Jméno prozrazovat nebudu,přijdte a uvidíte (uslyšíte:-)

Samozřejmostí je bar s příjemnou obsluhou,točeným pivem,chill out čajovna,šatna,videoprojekce,
vzdušné dekorace,hutný zvuk a velký světelný park...atd.

Drahany leží cca.20 km od Prostějova směr Blansko (viz.plakát),v den akce jede bus z nádraží PV v 18:10
přímo do Drahan.Zpět je zajištěn rozvoz v 5:00 do PV.Přímo na akci je možnost ubytování v Turistické ubytovně,
která je cca 200m od party.Cena za jednu noc činí 120 Kč na os.!doporučuji!
(nutno objednat 3 dny předem na telefoním čísle:582 395 111).
 
Tak doufám že se všichni potkáme 26.2.05 v zasněžěné Drahanské krajině!!!

S pozdravem Northern Light Crew:-)))

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016