PARTYINFO

 

NIGTHWORK AKA HOUSE

Datum konání:
18.02.2005 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
David Bowles (FRA), Luke Brewster (technisco.cz), Shaffa54 (sunlab.cz), Peťa Švestka
Info:
http://www.drmax.cz
Popis:
vstup 69 CZK
 
 
Nightwork již tento pátek
Klub Dr.Max ve Vrchlabí s podporou všemocného Krakonoše a ve spolupráci s partou nadějných DJ´s ze Sunlab.cz už tento pátek 18.února ordinuje další díl Nightwork, tentokrát s příchutí francouzské house music.
 

Tentokrát nás navštíví Francouz, žijící již několik let v Čechách a u nás dobře známý a zdomácnělý David Bowles. O jeho neuvěřitelném talentu svědčí i to, že za pouhé tři roky se stal jedním z nejpopulárnějších DJs u nás a měl možnost předvést své umění snad ve všech klubech v naší republice.

Dále své desky roztočí zakladatel a majitel serveru technisco.cz, který se zajímá o prezentaci nejen taneční muziky, Luke Brewster. Housový čtyřlístek doplní vrchlabský nestor Dj Shaffa54 ze sunlab.cz, jehož nadlehčená housová mixáž okořeněná lehkými break beaty těší krkonošské luhy a háje od dob své první známky v žákovské knížce. A jako poslední se představí semilák Péťa Švestka.

Díky vlezlé zimě se celá paráda přesune do útulné, nově otevřené pivnice ke krbu a dobrému pivku.

Za skromných 69,- načerpáte vedle čerstvého krkonošského vzduchu příjemnou hudební atmosféru - více info na www.drmax.cz a www.sunlab.cz

 
Houseová party v Absolut Music Baru

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016