PARTYINFO

 

TUZEXX ON TOUR 2005

Datum konání:
18.02.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Těsněvedle
DJs:
Nevety, Milan K, iCzek, D.royd.ical, Bärf
Popis:
vstup zdarma, start 21:00
Line-up:
21:00 Bärf
22:30 MilanK.
00:00 Nevety
01:30 d.royd.ical
03:00 iCZEK
 
 
Rozhovor - DJ Bärf

Tebe zastinout na netu je zázrak, tak jak se máš a co vše  je u tebe nového?

ok.Zdrawim všechny party lidi. Nemůžeš mě zastinout ,protože nějakou dobu nejsem online, ale makám na tom. Co je nového? Především stále objevuji nové placky a zvuk s
ethno prvkama a taky rozšiřuju zbírku Breakz, Chill Out vinyls.

Bio co máš u nás na webu je již dost staré. Tak jestli by jsi se mohl nějak představit, třeba plzeňskému publiku, které o nás asi vůbec nic neví?

Tedy malé bio o mě. Hrát jsem začal někdy v roce 98 a právě s prvníma Hardcore deskama co jsem měl.V roce 99 jsem začal  hrát Techno, spíše jsem se podmanil stylu, který na jižní moravě měl a stále má více příznivců. Jenže nevydržím dlouho u jednoho stylu a u jedné komunity lidí. Tak se to zvrhlo, až na pohodovou chill out music.Tenhle styl v Chzech Republic nemá dlouého trvání a takových kořenů jak jinde ve světě. Na party je podle mne absence něčeho odpočinkového. Kdo navštivil cosmix nebo logarhytm ví o čem mluvím.
 
To je o tobě známe, že holduješ mnoha stylům, hráváš jak chill out tak i tvrdé tekno. Představíš se publiku v Linzi a také v Plzňi svým tekkno setem a třeba v těsněvedle techno setem řekni nám jak to vidíš, co chystáš?

joo takže tekkos to je jiná kapitola. K našim sousedům do Linze se velice těším, protože
nevím jaká je tam zdejší free tekkno scéna rozjetá. Nejsem online newím. Snad to bude dobrá skušenost. Do Plzně chystám maximální nářes z moravského undergoundu.V klubu těsněvedle jsem nebyl a výběr desek neřeším do předu. Přispůsobím se spíše místu, času a hlavně lidem, takže všechny moc zveme. 

Chtěl jsem se zeptat jak se vubec těšíš na naše mini tour?

Takže Tuzexx měl po posledním CosmiXu s akcema dlouhou pauzu. Na mini Tour,jak říkáš  se těším a doufám že přijde spoustu lidí.

Jak to jde s produkcí?

Velmi rychle odpovím to co nechceš nejspíš slyšet. Moje produkce je už delší dobu
zmrzlá: Vůbec nenacházím potřebný čas a techniku na tvoření nových tracků.Tvoření skončilo někde u industrial, funky, hard core soundu. Čas ukáže. Rozdělaného materiálu je poměrně  dost:))   

Takže už brzy si budou moci lidi něco od tebe stáhnout na tuzexx.cz v sekci download?? Nebo je to spíše taková pětiletka?

Do sekce stahování setík přichystám. Dodám právě drumchill záznam z předešlého Cosmixu.Pětiletka? Podle webmastera a volného místa k dispozici na netu toho může být samozřejmě víc.

Tak na ten záznam se těším ale myslel jsem spíše vlastní tvorbu?

Vlastní tvorba se válí na prvním Cdčko s názem BärF Ufos Project, které nemělo možnost spoustu lidí slyšet. Dostalo se jen do rukou pár kamarádům. Bohužel ho nikdo zatím nijak nehodnotil .Umístím co nejdříve nějaké tracky na web.

Co ti přibylo v poslední době za desky v kufru?

Bohužel kufr nemám, ale přibilo spousty placek od Techna, free Tekku, Breaku, Down Tempa. Spousta kvalitní muziky na Vás čeká.

Takže jsem tě vyždímal co jsem mohl, diky moc za rozhovor. Snad jen chceš něco vzkázat návštěvníkum našeho mini tour?

Taky dík za rozhovor. Pro lidi bych vzkázal,  ať si užijí skvěle naše party a odchází s pocitem good stráveného večera v klubech.

 
Tuzexx tour pokračuje v Těsněvedle

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016