PARTYINFO

 

CANADA CALLING

Datum konání:
29.01.2005 - sobota
Místo konání:
Bratislava - Hlbočina
DJs:
Alex Axx Koss (System/Dagobert/Quabec/CAN), Dodo.man (dodoman.com/Ba), Pappi (Maxi booking/Ba), Wychitawacs (21:10 promotion/Dca)
Info:
http://www.slovakiapromotion.com
Popis:
vstup 100 SK, po 23:00 120 SK
 
 
Alex Axx Koss - Profil
Profil headlinera sobotňajšej akcie CANADA CALLING ...
 

ALEX AXX KOSS (CAN)
system/dagobert/quebec
www.alexaxxkoss.com

Zástupce kanadské školy progressivu si prošel dlouhou cestu ke svému stylu, jak jej prezentuje dnes. K elektronické hudbě se dostal od komerčnějších stylů taneční muziky, kterou hrával v menších klubech a diskotékách a pomalu začíná objevovat krásy progressivu, elektra, techna.

V roce 1994 nastal zlom v jeho kariéře, kdy se díky residentuře ve známém kanadském klubu After Hours a spoustě hraní na známých kanadských parties jeho jméno začíná více dostávat do povědomí partypeople. Inspirován producenty, jako Preach, Sasha, MarcoG, John Digweed, Deep Dish se odklání od komerčních stylů a naplno se věnuje progressivu. Zjišťuje důležitost vlastní produkce a na několik měsíců mizí do studia, aby se poté triumfálně vrátil a již svými prvními singly potvrdil svůj cit pro hudbu.

Cítí se být pyroman tanečního parketu, který používá své desky k zažehnutí ohně v srdcích. Jak sám zmiňuje: “V podstatě je možné hrát jakýkoliv druh hudby progresivně. Záleží pouze na tom, jak jsou desky smíchány dohromady.“

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016