PARTYINFO

 

RIOT NIGHT

Datum konání:
22.01.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
main stage: Emilio Ferreira (EAR, Exclusive 3 hrs set), Toni Riot (Soundstrike.org), Jerky M (Soundstrike.org), Kerberos (Soundstrike.org
house floor:
A-Man (Soudstrike.org), Andrey (Poslouchej.net), Mike-E vs. Izarp (Crystal, Tábor)
Info:
http://www.soundstrike.org
Popis:
vstup 120 CZK, holky do půlnoci zdarma
Line-up:
Hlavní "Riot" stage:

21:00 – 22:30 Kerberos
22:30 – 23:30 Jerky M vs A-Man
23:30 – 00:30 Toni Riot vs Jerky M
00:30 – 01:30 Toni Riot
01:30 – 04:30 Emilio Ferreira
04:40 - ?? ...djs rotation…

House Floor

21:00 – 22:30 Mik-e vs Izarp
22:00 – 24:00 Andrey
24:00 – 02:00 A-Man
02:00 – 03:30 Mik-e vs Izarp
03:30 – ?? … djs rotation…
 
 
Rozhovor s Toni Riotem Show na 4 gramofony + sampler
Profily DJs

Emilio Ferreira

- se narodil v Amsterodamu v roce 1976. O house music se poprvé dozvěděl koncem 80. let a velmi brzo se zacal věnovat “hrátkám” se synthezátorem a automatickým bubeníkem. Před house-music se věnoval hip-hopu, rapu, scratchingu, poslouchal elektronické party jako Kraftwerk, Depeche mode, Softcell a pod. Jiz tenkrát se zajímal o vlastní přednes hudby na večírcích a tak si začal jednotlivé tracky upravovat podle svého a poprvé se také snažil vytvořit svou vlastní mixovací techniku. Tenkrát to bylo pouze hoby, které se začalo vyvíjet ve skutečnou posedlost housem.

Emilio se vždy ostýchal poslat někam svoje demo a tak svá první vystoupení získal díky přátelům, na menších akcích v Amsterodamu, kde hrál zcela zdarma. Poprvé své umění předvedl ne větší akci v 15 letech. Během času hrál na množsví menších parties po celém Holandsku a často se setkával z neférovými lidmi a jejich sliby. Proto se také rozhodl pořádat vlastní akce, které byli sice menší, ale vždy se setkávali s velkým úspěchem – postupem času zval nejlepší holandské umělce jako Remy, Dimitri, Michael de Hey a další.

Během let si postupně vytříbil svůj hudební vkus a vždy dokázal návštěvníky roztancovat a dobře bavit. To mu ale nestačilo a tak se z koníčka stal skutečný profesní zájem a Emilo získal svou první rezidenci ve společnosti XCess, která mu zajistila vystoupení společně s těmi nejlepšími umělci jako například Sven Vath, Adam Beyer, Gaetano Parisio…V té době na to byl tento skvělý holandský talent více než připraven a nevyhnutelně také začal cestovat za hranice do kolébky techna Německa a také po celé Evropě. V roce 2002 je již pravidelně bookován se špičkami světového techna jako DJ Rush, Chris Liebing a mnozí další…

Nastal čas pro další postup vpřed a Emilio se rozhodl, že nebude jen dj, ale i producent a založil malý label: Electronic Arteficial Recordings & Productions.

Emiliovy sety měly vždy velký úspěch hlavní díky rozdílnému výběru hudebních stylů od techna přes electro až po např. klasické disco. Jeho sety, které si stahují lidé z celého světa jsou plné množstvím používaných efektů, scratchingu a mixovacím trikům.

Své umění předvede Emilo také všem příznivcům dobré taneční hudby již 22.1. 2005 v pražském Abatonu.


Jerky M

promotion manager: Jan Osoba  j.osoba@centrum.cz, 608 815 629

History, evolution:

Do kontaktu s taneční scénou přišel poprvé při svých častých návštěvách Londýna a tamních free-parties. Zásadní zlom nastal okolo roku 2000, kdy se seznámil s kandským DJem Tsaa-Lei, u kterého si poprvé vyzkousel jaké to je postavit si za CD playery a mixážní pult.
Vždy se zajímal o nové technologie zasahující do djingu a tak patřil mezi první DJs v české republice, kteří začali používat final scratch. Tato revoluční technologie mu nejen umožnila širší záběr stylů od pumping house až po tvrdé techno, ale také představení vlastních tracků a remixů, jejichž tvorbě se aktivně věnuje v posledním roce.
Je zakladatelem projektu Soundstrike (2002), pod jehož hlavičkou spolupořádá klubové akce a techno party po Praze a v klubech po čechách.

Styly: Pumpin`House, Progressive & Tribal, Techno, Tech-Trance

Hraje od: 2000 - all around Czech republic
 
Oblíbené: precizní mixovací technika, stylové změny při rychlém a tvrdém beatu, společné sety se svými kolegy A-Manem a Toni Riotem

Hrál po boku djs: Lucca, Pavel Krejdl, Alex Bau, Toni Riot…

Živé sety: Evropa 2, Kiss FM, Český rozhlas Plzeň, Faktor...

 
ANDREY
 
promotion manager: Jan Osoba  j.osoba@centrum.cz , 608 815 629

"Baví mě hrát pro lidi na pořádně rozjetých mejdanech a spolu s davem vytvářet tu pravou euforii..."

History, evolution:

Vlastním jménem Ondřej Fendrych, pochází z Hronova a ke gramofonům se postavil začátkem roku 2001. Od roku 1999 se začínal zajímat o dění na taneční scéně. Fascinovalo ho kouzlo tanečních akcí a rozhodl se stát tím, kdo stojí za gramofony a svým uměním dokáže bavit i lidi kolem sebe. Jak se ukázalo, byla to šťastná volba. Se svým hudebním sluchem a vrozeným citem baviče dokázal během tří let roztancovat publikum po celém Hradeckém kraji. Server RAVE.cz o něm napsal, že je to Guru východočeského electroclashe.

K nejoblíbenějšímu stylu patří electroclash a funky techno. V jeho setu se objevují prvky jak techna, tak i electra nebo třeba housu, ovšem prezentuje jen opravdu ty nejkvalitnější skladby a výsledná koláž zvuku působí velice groovy. Hrál na akcích s jméno jako jsou např. Marco Zaffarano  Scan X  Tráva, Loutka, Vectif, Lucca.

Jeho další aktivity jsou spoluprace s časopisem Bassline, kde působí jako recenzent rubriky label profil, producent a promotér.

Informace k bookingu: V jeho hraní je nejčastěji slyšet:  funky techno, energy house

Požadavky: 2 x gramofon (nejlépe Technics), mix se třemi korekcemi na každou šavli, kvalitní odposlech


A-Man

Vlastním jménem Ondra Žáček začínal na diskotékách. Od roku 2000 se začal víc zajímat o klubovou scénu. S kamarádem založil projekt DJs On Da Playground, který se později rozšířil o další dva členy. Vyzkoušel si i pořádání větších akcí. V 2004 přešel  k projektu Soundstrike. Hrál v klubech jako Matrix, Bukanýr, Fabric a mnoho dalších po celé ČR. Kromě snahy hrát co to jde se také věnuje produkci vlastní hudby. V jeho setech se objevují veselé tech-housové rytmy precizne okořenené nejen vocalovým housem, ale i tvrdším technem.

Genres: house, tech-house, progessive, techno, tribal

Tools: final scratch, scratch efx cd

Favorites: Lee Cabrera, Mario Ochoa, Samuel L. Session, Filterheadz, Gaetano   Parisio, Boriqua Tribez, Ignition Technician a mnoho dalších…

Played with: Airto, Alex Bau…

 
Rozhovor s Emilio Ferreirou Emilio Ferreira poprvé v Praze!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016