PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NITE V

Datum konání:
28.01.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Vectif (Radost FX), Tech-house.cz DJs - Brady, Drahota, Blond, Next
Info:
http://www.bukanyr.cz
lukas@bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Pozvánka na Bukanýr v režii Tech-house.cz
Vážení přátelé dobré taneční muziky! Dovolujeme si Vás pozvat na již tradiční večírek THCZ nite, který si již vytvořil své místo na palubě lodi Bukanýr.
 

Resident DJs:  BLOND, BRADY, DRAHOTA, NEXT (tech-house.cz members)

Přicházíme k Vám již s pátým dílem, který bude okořeněn o hosta, námi respektovaného dje VECTIFa, z pražské Radost FX.

Pokud jste ještě nikdy neměli možnost zajít na tento velmi specifický večírek, tak máte právě možnost již tento pátek,
tj. 28.01.2005 od 20 hodin.

Ptáte se na styl muziky?

Půjde o směsici underground house music, deep-house, tech-house, okořeněný breakbeatem a funkem. Můžete se těšit na čerstvou muziku, převážne z Anglie a USA.

Kolik bude vstup?

Tradičně ŽÁDNÝ!!!!


DJ VECTIF bio:

Je jedním z největších talentů současné pražské underground houseové scény. Dnes hraje především deep/tech-tribal house založený na perkusivní rytmice a silných basových linkách. Od svého prvního vystoupení v roce 1998 se postupně propracoval mezi naprostou českou elitu.

Jeho sety můžeme pravidelně slýchávat ve všech pražských klubech, několikrát vystupoval v Roxy, v roce 2000 byl residentem party PROZAK v klubu Radost FX, slyšet ho mohli i návštěvníci klubů Mecca a Paradogs.

Pravidelně vystupuje v klubech po celé Ceské Republice a během své kariéry si stihnul zahrát po boku takových jmen jako jsou Danny Rampling, Eddie Richards, Asad Rizvi, Phil Perry, Colin Dale, Nathan Coles, Nils Hess, Linus, Alex Dean aka Souldoubt, ale i progresivnějších djů jako Sander Kleinenberg, Corvin Dalek, Jay Chappel, Jaydee, Mijk van Dijk, Space DJz, Marco Carola, Nicky Holloway aj. Kromě dýdžejingu je Vectif velice aktivní i jako promotér. Je zakladatelem dnes již legendárních parties na KC Karlov v Benešově u Prahy. Pod jeho taktovkou zde proběhly akce Plastic Dreams, Fabric vs. The End a Amazing Party. Poslední akcí, na které se v Benešově podílel, byla party Pepsi Sound System.

Přes všechno pracovní vytížení si byl Vectif v letech 2000-2001 schopen najít čas moderovat společně s Chrisem Sadlerem radio show VINYL VIBRATIONS na Radiu Vox 95.3 FM, každý pátek od 18 do 20 hod, v repríze pak v neděli od 21 do 23 hod. I přes krátkou dobu své existence byl pořad zvolen jako jeden z nejlepších radiových pořadů v České Republice za rok 2001 podle prestižní ankety časopisu Tripmag. Na konci roku 2000 Vectif také pracoval jako moderátor pořadu Ultramix, který se zaměřoval na taneční hudbu a kulturu u nás a vysílala ho TV 3.

Vectif se objevil na všech významných českých open air festivalech jako Open Air Field 2001, Svojšice 2001, Hradhouse 2002, Open Air Field 2002, kde vystupoval na hlavním podiu po boku slavných The Chemical Brothers a dýdžeje Sashy. V polovině roku 2002 vystoupil i na největším českém festivalu, legendárních Creamfields 2002. Vectif má svůj rezidentní večer ř Elements" v košickém klubu Arsenal, vystoupil i v Madarsku. Jeho hosty na těchto večerech byli Eddie Richards, Asad Rizvi, Haris a Linus.

Od září 2001 pracuje jako production/PR manager v legendárním pražském klubu Radost FX a je i residentním dýdžejem klubu. Radost FX byla tento rok opět označena za jeden z nejlepších 20 klubů světa.


Těšíme se na vás!!!

THCZ crew

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016