PARTYINFO

 

FRISKY

Datum konání:
05.02.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Lucca (in house set for klub Mecca), Texx (in tuzex set), Pat Heart (FR), Rob Smile
Live:
Angel Eyedealism (New York/USA)
Popis:
vstup 190 CZK
 
 
Nová žhavá sexy noc už zítra v Mecce Rozhovor s Luccou Lucca hvězdou Frisky
Angel Eyedealism míří do Prahy!
Praha už zažila mnohé, tohle však ještě rozhodně ne! Po záplavách bezejmenných DJů a MCs příjíždí skutečná hvězda s velikým S (a nejen S :o)! Pro první díl nové, sexem prodchnuté party v produkci LookBetterNaked, se nám podařilo zabookovat úžasnou operní divu s neuvěřitelnou vizáží - Angel Eyedealism!
 

Angel patří díky svému klasickému opernímu vzdělání mezi největší newyorkské hvězdy a se svou show běžně vystupuje na párty pro tisíce lidí a dobře ji znají i v nejvyhlášenější americké koncertní síni – Carnegie Hall!

Angel patří k nejvšestrannějším a tím pádem nejvytíženějším americkým umělkyním a jako jedna z mála se dokázala prosadit i v Evropě. Každoročně absolvuje sérii vystoupení na Ibize (Pacha, Satrinca, Guerana, Jocky Club, Cirque de Soleil Parties), dobře jí znají v Londýně či v Berlíně.

Za mnohé hovoří i to, že do Prahy přiletí přímo ze známého festivalu Midem v Cannes… Zpívání však Angel k realizaci zdaleka nestačí a tak se objevila i v epizodních rolích v řadě filmů a seriálů, u nás je nejznámější asi Sex ve městě…

Těšte se, božská Angel už se na vás chystá! :o)

 
Sexuálně provokativní noc Frisky v Mecce

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016