PARTYINFO

 

RED BULL WINTER ADRENALIN PARTY

Datum konání:
29.01.2005 - sobota
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Goddess, Roof (Sunlab.cz), Phoska (Sunlab.cz)
Live:
Michal Malátný (Chinaski)
Popis:
start 16:00 - adrenalinové odpoledne s bohatým programem (více v tiskovce), poté party v klubu
vstup 69 CZK
 
 
Adrenalinová party v klubu Dr. Max
Klub Dr.Max ve Vrchlabí, energetický nápoj Red Bull a agentura Yellow Point pro vás na sobotu 29.ledna připravili zimní adrenalinovou jízdu plnou odvázané zábavy!
 

Celý areál okolo klubu Dr.Max bude otevřen již od 16 h, kde si vyzkoušíte kupu zajímavých atrakcí:

>> terénní čtyřkolky, jízdu za sněžným skútrem, výstup na střechu budovy po síti a sjezd „lanovkou“, netradiční závod 5ti členných družstev na týmových lyžích, souboj dvojic „na ledové kře“ měkkými bijci a jako delikatesu jsme pro vás připravili BIG AIR – lyžařskou show Lukáše Vokatého z K2 TEAMU a snowboardovou show vrchlabských borců na akrobatickém můstku z balkonu Dr.Maxe.

Sílu dodá energetický nápoj Red Bull, proti zimě poslouží dokonalé a chutné zahřátí od Nescafe a čaje Lipton, hlad zažene gulášek, klobásky a další libůstky, navíc je nachystáno noční osvětlení a venkovní videoprojekce. Až mráz udeří, celá paráda se přesune do klubu, kde bude adrenalinová párty pokračovat až do rána.
 
Nový Absolut Music Bar slavnostně otevře Michal Malátný z CHINASKI!

Na hlavním sále vás rozdovádí DJ Goddess a zapotíte se při bungeerunningu – napínání gumového lana, střelbě prakem na plechovky o ceny, vrhání noži, jsou připraveny soutěže o poukazy na tandemparagliding, výlet na čtyřkolkách, jízdy na přemostění, na Adventure park, výlet na terénních koloběžkách, konzumace v klubu a další vychytávky.

V pivnici to rozhoupe Drum'n'Bass Session a pánové ze Sunlab.cz ROOF a PHOSKA

Zimní Adrenalin Párty si vychutnáte za skromných 69,-  

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016