PARTYINFO

 

FLÉDA PRO ASII

Datum konání:
04.02.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Michael Burian (JPA), Orbith (JPA), Dave Fish, Martin Gredner, Roman Hyde, Ian Blond, Javas, Luis, Lin-Hi, Sayko, X.morph, Soldik, Bluelighter, Romana, Chiastic
Live:
Tomáš Haverlík (SK), Southeast (Jergen + Hubiss)
Popis:
Benefiční akce na pomoc obětem Tsunami v Asii
vstup 130 CZK
 
 
Fléda pomáhá Asii
Zcela jistě všichni víte o tragedii, která se stala 26.12. v oblasti jihovýchodní Asie. O život přišlo více než 170 000 lidí a téměř 4 000 000 obyvatel těchto oblastí včetně východního pobřeží Afriky bylo zasaženo na zdraví a majetku.
 

O pomoc se snaží celý svět - spousty charitativních organizací, spolků, ale i firem a obyčejných lidí, kteří více či méně přispívají všem postiženým v této oblasti. A proto se Martin Gredner, Dave Fish a produkční tým klubu Fléda rozhodli zorganizovat party, jejiž výtěžek poputuje prostřednictvím nadace ADRA (www.adra.cz) obětem Tsunami na Srí Lance.

Party se jmenuje FLÉDA PRO ASII a jak z názvu vyplývá, uskuteční se v brněnské Flédě. Vše vypukne v pátek 4.2. a vlastně všichni djs, kteří se zůčastní této akce, jsou hlavními hvězdami bez ohledu na hrací čas, protože se vzdali svých honorářů ve prospěch akce.

A na koho se tedy můžete na Flédě těšit?

Vedle hlavního progressive/techhouse/elektro stage v duchu Progressive Zone si na své přijdou i fandové drum'n'bass. Line-up je opravdu skvostný - těmto jménům patří veliký dík a respekt:

Tomáš Haverlík (live), Michael Burian, Orbith, Dave Fish, Martin Gredner, Roman Hyde, Ian Blond, Javas, Southeast (live - Jergen + Hubiss), Luis, Lin-Hi, Sayko, X.morph, Soldik, Bluelighter, Romana, Chiastic

Vstupné, lépe řečeno příspěvek, činí 130 Kč a všichni doufáme, že i mezi clubbery jsou lidé, kteří chtějí pomoct dobré věci!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016