PARTYINFO

 

ETERNITY

Datum konání:
12.03.2005 - sobota
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Lucca (Acapulco, CZ), Nitto (Hybernia, E), Xano (La House, E), Radan Mach (Fatal), Spyro (JPA), Marthen (Exwired)
 
 
Rozhovor s Luccou
Rozhovor s Luccou před Acapulco Night (11.3. Fabric) a před Eternity (12.3. Favál).
 

Jak se právě cítíš?
 
Právě je úterý a probírám se k životu. Byla jsem trochu nachlazená, ale jak říká James Brown "I feel good". :)
 
Co tě v poslední době nejvíce překvapilo?
 
Jsem překvapená, jak taneční scéna nabírá další dech! Poslední dobou jsou všechny akce plné. Hrála jsem v Maďarsku a přišlo na mě s Dianou D. Rouz 1000 lidí, hrála jsem v Tresoru a přišlo na nás s LaDiDou 1200 lidí, přicházejí nové generace clubberů, čeká nás silné festivalové léto.
 
Co tě nejvíce v poslední době naštvalo?
 
Nedá se říct, že naštvalo, ale mám trápení se svým autem. Často musím jet ve sněhu a větru až 500 km daleko a moje Fabia není na takové cesty dělaná a necítím se bezpečně. Proto plánuji koupit v dubnu nějaké jiné, stabilnější auto, na leasing samozřejmě. Nebude to žádná A8, ale něco, co má airbagy ze všech stran a navigační systém, klimatizaci a pohodlné zadní sedadlo.
 
Co tě naopak nejvíce potěšilo?
 
Dostala jsem pozvání na dvě velké akce a to na akci s Arminem Van Buurenem v T-Mobile 7.5. Areně a na Carl Cox Festival 1.7. v Roudnici. Vlastně těším se i na Mayday Hungary 26.3. :)
 
Kde budeš v dubnu?
 
V dubnu se chystám do Brazílie, kde mě čeká 10 vystoupení.
 
O víkendu vystoupíš s DJem Nittem a na Eternity i s brněnskými DJs Radanem Machem, Dave Fishem, co nám o těchto DJs řekneš?
 
Nitto je typický představitel temperamentního španělského techna. Je výborný technicky a dovede citlivě vestavět příběh setu. Dave Fish je výborný DJ a můj kamarád, Radan Mach je absolutní moravská špička, bohužel podobně jako například Javas, není příliš zviditelňován médii.
 
Budeš hrát z Final Scratche?
 
Ve Fabricu rozhodně ano, jedu tam na zvukovou zkoušku. Na Eternity nevím, jelikož nejdříve hraji v Hradci Králové a nevím, zda na Eternity pak Final Scratch "naskočí", občas jsou problémy se zapojením.
 
Jaká byla dovolená v lednu?
 
V lednu jsem poprvé v životě pověsila djing na hřebík a vydala se se svým přítelem do Thajska, Laosu a Kambodže. Bylo to super a poznala jsem jiný způsob života tamních lidí, kteří se neorientují na materiální věci jako my zde v Evropě. Byla to pohoda a hodně jsem si odpočala.
 
Která místa v ČR máš nejraději?
 
V poslední době mě příjemně překvapila Mecca, hrála jsem tam houseový set. Mám samozřejmě také ráda Roxy, Fabric, Staré Lázně Kolín, akci Antistatic ve Frýdku Místku (doporučuji 18.3. výtečnou Pelachu!), Palubu Soběslav, akce v Košicích, Ministry Of Sound ve Zvolenu.
 
Jaké tracky nejvíce hraješ?
 
01/ Jim Masters & Phil Barry – String Theory (Umek remix)
02/ Chris Liberator & Guy Mc Affer – Ice Pack – Cluster 44
03/ Danny Casseau – Hybrid E.P. – BPM
04/ DK 8 – Murder was the Bass – (Youngsters remix)
05/ The Undeejay – Dark Masters – Stakatto
06/ Tiga - Pleasure from the bass - Pias
07/ Sebastien Leger vs Alexander Koning - Greencross - Mad Nurse002
08/ Cirez D - Control Freak - Mouseville 001
09/ Christian Varela - Get Up - Intec 031
10/ Smith & Selway - Let Your Body Rock - Tronic 030

www.lucca.cz
www.mersey.cz/agency

 
Rozhovor se španělským managerem Luccy a Nita Jak bude vypadat Eternity na Favále Interview se Spyrem Rozhovor s Marthenem Další Eternity tentokrát ve Faválu Další Eternity
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016