PARTYINFO

 

WOW!

Datum konání:
04.02.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Electropunk stage: Tvyks, Javas, Diome & Trnqua
Breakone stage: Dys Martin feat. C-lara (live vocal), Cubik & LPD
Info:
http://www.vivacity.cz...
Popis:
vstup 100 CZK
Line-up:
electropunk stage

22:00 - 23:30 Trnqua
23:30 - 01:00 Diome
01:00 - 02:30 Javas
02:30 - 04:00 Tvyks
04:00 - konec ping pong all

breakone stage

22:00 - 00:00 Cubik
00:00 - 02:00 Dys-Martin feat. C-lara
02:00 - 04:00 L.P.D.
04:00 - konec ping pong all
 
 
Rozhovor s Diomem Rozhovor s Cubikem
Rozhovor s Javasem
Již od roku 1995 patří DJ Javas mezi opory nejen brněnské scény. Proto ho asi modernímu party člověku není potřeba více představovat. Co je potřeba zmínit, je však fakt, že se ho pražský fan club o nějaké době opět dočká v pátek 4.2. na party Wow! v klubu Cross. Jak se momentálně Javas má, jak bude vypadat jeho set, či jaká je jeho hudební předpověd na tento rok se dozvíte v našem rozhovoru.
 

Jak jsi přivítal nový rok?

Nový rok jsem uvítal na Flédě a měl tu čest postavit se za gramce přímo o půlnoci, takže jsem si to celkem slušně užil a druhý den marně vzpomínal co že to všechno prošlo mým tělěm, když je mi tak šoufl. Následně jsem nastoupil ramadán, který stále trvá (uvidíme jak dlouho vydržím …he he he).
Jinak samozřejmě plánujeme spoustu zajímavých akcí v následujících měsících tak se těším na příjemnou muziku a roztancované obecensto.

Máš nějakou hudební předpověď či tip na následující rok?

Všechno nám to pěkně fůzuje a vyvíjí se do zajímavých hudebních forem, nechávám se unášet vlnou rytmů a  elektronických zvuků každý den, tak uvidíme kam nás proudy zanesou. Zrovna mi tu zní parádní jazz přímo do nastražených uší … hmmm no prostě lahůdka jménem Nicola Conte.

V Brně momentálně pod vlajkou Flédy probíhá pokus o resuscitaci místní house scény, jak se to daří?

Kde se dobře vaří tam se dobře daří … he he he ! Samozřejmě mám namysli tu naši houseovou polívčičku, do které jsme přidali trošku čerstvého koření v podobě nu jazzu, breakbeatu, či elektro brokenbeatz a hned nám to pěkně začalo bublat a nabývat na rozměrech. Ano jak už otázka sama napovídá, velkou zásluhu na tom má nynější vedení Flédy, které nám poskytlo prostor se pěkně realizovat, tak se snažíme spolupracovat a zatím se nám to snad daří.

Jaké byly reakce na Kid Loca?

Dle mého názoru jedna z nejlepších akcí poslední doby co se ve zdejších luzích a hájích odehrála. Spousta roztančených návštěvníků s rukama nad hlavou (1000 lidí), Kid Loco v dobrém rozmaru - odcházel z podia totálně promáčený jako ze sprchy a publikum se mu odvděčilo mohutným potleskem … super akce !

Jaký je tvůj vztah k electru, new wave a podobným záležitostem, které v house music vyplouvají na povrch?

Líbí se mi ostřejší řezání rytmů a všemožné lámání beatů s razantním acidovým zvukem doplněným punkovým frázováním. Tohle je konkrétně moje představa podoby electro new waves. Ovšem hranice mezi poslouchatelností jednotlivých tracků je velmi tenká, takže někdy už to může lehce sklouznout do podivné směsice nervy drásajících pazvuků. Takže je důležité mít pro tuhle záležitost cit a umět vytipovat ty správné pecky pak je to ready and cool !

Jak zní momentálně takový nejobvyklejší set Dje Javase?

FunkyAcidBigBeatWithHouseTrail ***

 
Wow, to bude něco!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016