PARTYINFO

 

MOOOVE IT! 6

Datum konání:
18.02.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Andrew Brooks a.k.a.Brooks (Accidental recs, Mantis recs), Dave Brooks (Mantis recs), Chris Quadrant (Confetti studios Nottingham), J.S Quadrant (Confetti studios Nottingham), Baz, Quadrant & M&gors Soundsystem
Info:
http://www.magors.com
Popis:
start 22:00, vstup 150 CZK
 
 
Andrew Brooks na Mooove It! v Matrixu
Na únorové pokračování deep houseové noci Mooove it! tentokrát zavítá velice zajímavá a zároveň i tajemná postava mladé anglické hudební scény. O Andrew Brooksovi a jeho talentu se v současnosti píše ve všech mediích zabývajících se taneční hudbou jak v Británii, tak po celém světě.
 

Další příjemnou zprávou je, že po několika letech se v Praze objeví kompletní sestava Quadrant sound systemu ve složení – J.S., Chris, Sean, Bay, Kev a Kel. V chill outu pak najdete tradiční partičku M&gors sound system.

Andrew Brooks se narodil v hudbou vibrujícím roce 1979. Jeho dětství a následná tvorba byly ovlivněny jak tehdejší popovou klasikou, tak i tatínkovou sbírkou, jak sám říká, „gay“ hitů. Jako teenager se dostal mezi členy anglické free party scény přes Nottinghamský soubor DiY.

Každý letní víkend podnikal spolu se svým bratrem Davem výlety na téměř každou free party, kde většinu času trávil za gramofony pokoukáváním přes ramena DJů. Díky těmto zážitkům začal Andrew přímo přetékat hudebními nápady, které potřebovaly být ventilovány. Ve své rodném městě Darby tehdy potkává majitele labelu Mantis Recordings-Atjazz a Andy Mac, kteří vidíce rozkvétající mladý talent mu umožní přístup do jejich studia a Andrew ve svých 16ti letech vydává svůj první track ‘Electric Dance Machine’ na DiY albu ‘2922 Days‘.

Hned v zápětí mu je nabídnuto vydání alba a výsledek následně předčí všechna očekávání. ‘You, Me & Us’ je bezpochybně ambiciozním debutem mladého umělce. Po vydání tohoto alba Andrewa čeká řada DJských vystoupení po celé Evropě a remixy pro takové hvězdy jako The Human League, Outkast nebo PJ Harvey. Poté v roce 2004 přichází jeho další neuvěřitelně výrazné album ‘Red Tape’pod hlavičkou labelu Matew Herberta Accidental/Soundstrike. V současnosti můžeme Andrew Brookse najít za gramofony klubů jako je Fabric v Londýně, ale také v Japonsku a Berlině.

Více na:

www.mantisrecordings.com
www.quadrantsoundsystem.com
www.magors.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016