PARTYINFO

 

TECHNO FACTORY

Datum konání:
28.01.2005 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Toky (SK), Cool, Pooda DJs - Reiki, MMechanic, Famine)
Popis:
vstup 89 CZK, po 22:00 99 CZK
 
 
Techno Factory v Jilemnici s Tokym
Po půlroční pauze se Továrnou v Jilemnici bude opět rozléhat techno. V pátek 28. ledna se připravte na dlouhou bezesnou noc, přichází totiž další díl klubovky Techno Factory. Tentokrát v Továrně roztočí svoje desky DJ Toky, DJ Cool a další.
 

Hádanka: Kdo je Juraj Tokár? by byla pro vás jistě velmi lehká, je to totiž civilní jméno nejvýraznější osobnosti slovenské techno scény, jméno, které se stalo synonymem tvrdého a hutného techna. Jasně, řeč není o nikom jiném než o  TOKYm. Za svou dlouhou djskou kariéru se stihl stát residentem U-klubu, Metroklubu nebo produkovat na labelu Olga a Josef a labelu Numb. Příznivcům tohoto stylu pak jistě neunikla jeho kompilace Techno energy 10. Poslechnout si jeho set můžete nejen u nás, ale také v cizině, např. ve Francii, Švýcarsku, Španělsku a jinde.

Představovat DJ COOLa je snad zbytečné. Patří ke stálicím na pravidelných akcích jako TECHNO FACTORY a dalších. Svou oblibu si u návštěvníků získal svým bavičským stylem hraní a výběrem desek, které vás dokážou zvednout ze židle. Závěr večera bude patřit nadějným talentům, kteří hrají pod titulem POODA DJS. Z této partičky uslyšíte našlápnuté sety DJ REIKIho, DJ MMECHANICa a DJky FAMINE.

Klub Továrna Jilemnice má svou nenapodobitelnou atmosféru, která čerpá z původního využití prostoru. Historii vám připomene nářadí uložené pod sklem na baru nebo  starý stroj. Klubové prostředí pak dotváří pohodlné pohovky, videoprojekce, samozřejmostí je také kvalitní zvukový a světelný aparát.

Přijďte včas, protože do 22. hodiny bude vstup jen 89,-  po 22. hodině 99,-.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016