PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
11.02.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Suki, Babe LN, Beast 67, Nitrous, MC Adrenalin a Mikatchu
Popis:
Otevírací party - Matrix s větší kapacitou!!!
vstup zdarma, start 21:00
 
 
Kdo vám zahraje a zazpívá na Drumstation

Babe LN

Začátek jejího hraní se datuje někdy kolem roku '93. V té době hrála převážně downtempo, ovšem postupem času "se to tak nějak u mě vyvinulo směrem k d'n'b". Za těch nemálo let, které zasvětila mixování vinylů si Babe LN vybudovala takové postavení, že ji dnes můžeme zařadit mezi legendy české taneční scény. Navíc považte: je to křehká žena!

Začínala jako vůbec jedna z prvních zastupitelek něžného pohlaví, které se u nás postavily za gramofony. Elen se kromě hraní věnuje také výtvarnému umění. Vystudovala Akademii výtvarných umění AVU (obor multimedia) a v současné době se věnuje práci s multimédii. Každý pátek vysílá na Radiu 1. U nás si kromě běžných párty zahrála po boku špičkových DJů a producentů jako je Diferenz, LTJ Bukem, Danny Briottet (RSW), Harry K (Apollo 440) nebo Carl Cox.

Její konto se také blýská řadou vystoupení mimo naší republiku. Ve Velké Británii hrála v Manchesterském klubu s Mr. Scruffem. Opakovaně slavila úspěch ve vídeňských klubech Flex a Roxy. Dále pak vystoupila na Slovensku, v Německu a ve Španělsku.

Suki

Je zakladatelem TNPromotion (Tir´Na´Noght), která pořádá kromě jiného i oblíbenou raggajunglovou sérii Let It Roll nebo právě Drumstation. S Admirálem Kolíbalem a Babylon Rockerem mají pod jménem JahMusicPromotion na svědomí letní open-air festival Reggae Meeting nebo seriál akcí Spirit af Asian Underground.

Kromě hraní u nás v Čechách se dá zmínit jeho hraní na Slovensku, v Německu či ve Francii. Měl tu čest hrát po boku slavných DJs jako jsou: TeeBee, Matrix, Pendulum, Mickey Finn, Nicky Blackmarket, Remarc nebo Alif.

Beast67

Začal hrát drumandbass na přelomu roku 1999-2000. Hned v roce 2002 se umístil na druhém místě soutěže LIVC DJ Champ. Běhém svého djského působení hrál ve většině českých dnb klubů a několikrát v Polsku (Krakow, Bydgoszcz, Lodz, Wroclav). Mezi jeho rezidentní akce patří Drumandbass.cz workshop v klubech XT3, 7 Vlků, Matrix, nebo noci SuperflyJam v litoměřickém klubu Klacxon.

Co se týče zahraničních djs, hrál spolu s novozélandskými Concord Dawn, nejlepším djem holandska Pressurem, N.One (Pl)… Mimo jiné provozuje český informační server www.drumandbass.cz V současné době se chystá vydávat sérii dnb CD’s výhradně s českou producentskou tvorbou.

Nitrous

Na drumanbassové scéně v čechách objevuje od roku 1998. Už v roce 2000 se stal vítězem soutěže o nejlepšího DJe LIVC DJ Champ. Mezi větší akce, na kterých jste ho mohli vidět a slyšet patří Bush, Cosmic trip, Open Air Field a Summer of Love. Mimo to hraje v různých klubech v Čechách, Polsku, Rakousku a na Slovensku a každou druhou neděli ho můžete slyšet na Rádiu 1 v pořadu jeho domovské kru Shadowbox. Kromě Shadowboxu se také hlásí k "sabotážnímu spolku" Nitropunk. V jeho setech najdete širkou paletu všech poloh junglu od hospitalu až po hardware, jeho oblíbenými labely jsou například Commercial Suicide, Function, Metro či Soul:r.

Mc Adrenalin

Začínal v devadesátých letech jako DJ Pintlich. Pouštěl breakbeat a downtempo, později se ale chopil raději mikrofonu, aby sebe a samozřejmě i posluchače přesvědčil, že má talent. Nikdy se neomezoval pouze na jeden styl zpěvu, naopak se snažil rozvinout svůj hlas do co nejširšího spektra tónů i zvuků, využívá prvky HIP-HOPu, jazzu, ale i soulové muziky, nebojí se experimentovat se svým hlasem. Zpěvák skupiny Unity, jako Mc spolupracuje s DJs: Katcha, Bolond, Ghonzales.

MC Mikatchu

Někdy v 18-ti odjela objevovat britskou d’n’b scénu. Po návratu do Čech začala psát víc textů, aby nezůstala jen u kopírování britských MCíů a trénovala. Po pár vystoupeních porůznu v Čechách odcestovala na pět měsícu do francouzské Marseille. Tato zkušenost rozhodujícím způsobem ovlivnila její další vývoj. Pronikla na tamní d’n’b scénu, seznámila se s MC Jamal Ski z New Yorku, MC Amdiezem a s MC Markusem, Djem Cedwaxem a Djem Ride 1 má několik demonahrávek.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016