PARTYINFO

 

MO:RHYMES - NOTES FROM PRAGUE

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
A.L.I., Poem + MCs Acme, Oer (exclusive 3style show)Breakdance: Semtex Squad (HK)Beatbox: Poem, Kolja (CCCP), Surba
Popis:
vstup 100 CZK, start 20:00
Line-up:
20:00 DJ Poem
20:30 Beatbox
21:00 MC Buck
21:30 Breakdance: Semtex Squad (HK)
22:00 DJs Poem + MCs Acme a Oer (exculsive 3style show)
23:00 Notes from Pargue
00:30 DJ A.L.I.
02:00 DJ Poem
 
 
Hip hop v Matrixu
Na sobotu 26.2. jsme pro vás v klubu Matrix připravili hip hopovou akci se vším všudy... Těšit se můžete na živý set (bicí, basa, klávesy) od Notes from Prague, breakdance v podání Semtex squad z Hradce Králové, beatbox, který předvede Poem a Kolja, na půlhodinové vystoupení MC Bucka nebo na set extraligového DJe A.L.I.ho. Akce začíná ve 20.00.
 

Notes from Prague

Projekt Notes From Prague tvoří producent Maykee - tvůrce instrumentálek společně s DJ Negativem, MC Antwi - frontman projektu, rodák z Philadelphie. Čtvrtým, dalo by se říct stínovým členem, je Maykeeho bratr David Chvátal, který se stará o grafiku, design a točí do projektu videoklipy.

Počátky tohoto projektu sahají do roku 2000, kdy Antwi spolupracoval s Davidem na soundtracku k sk8 videomagazínu PRAHA 2000. Původně byly plánovány 3 tracky na jízdu Petra Horváta a do montáží. Všechno se točilo doma u Davida, tracky se dělaly na počítači a rap se natáčel na digitální kameru.

Oba se však rozhodli nezůstat pouze u několika tracků a pokračovali dál v tvorbě, instrumentálky začal tvořit i Maykee. Výsledkem toho bylo 16 tracků + 2 skity a 2 instrumentálky. DJ Negative se přidal k projektu jako poslední, v podstatě v průběhu dokončovacích prací na debutu "The Script of Both Elements".

Toto album vyšlo na labelu Sub Beats obsahuje 6 studiových tracků vymasterovaných na Jižáku, zbytek tracků se tvořilo v domácích podmínkách výše uvedenými prostředky, takže výsledný zvuk na albu je velice hrubý, nicméně NFP se stalo o něco známějším. V roce 2003 začaly práce na druhém albu, které na rozdíl od prvního alba, má několik hostů, v songu "Same Place" např. hostuje La4. Toto album vyšlo loni na podzim.

DJ A.L.I.

Náš rapující DJ ALI i po krátké odmlce působí jako stoprocentní sympaťák .Na hip hopové scéně se pohybuje bezmála už devět let. Zahrál na všech větších akcích ať už se jedná o Hip hop Kemp, Mystyc Skate Cup nebo vybrané akce v Roxy. Měl tu čest vystupovat po boku The RZA, Pharcyde, Aphrodelics, Cappadonna, Company Flow, Jeru de damaja nebo Tekitha.

Neopomenutelná je jeho spolupráce s kapelou Coltcha, ve složení Abdul Rahman, Lela Gaislerová, Ettien a A.L.I.. Mezi jeho oblíbence patří SuperCroo, Indy a Wich, Traffik, Orion nebo Prago Union a Skupla. Takže si asi trochu umíte představit co se dá z jeho setů čekat, navíc protknuté charakteristickým prvkem ALIho setů - ženský hlas smyslně vyslovující slovo "ali".

Nezapomeňte: Mo:rhymes už šestadvacátého února, vstupné 100 CZK

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016