PARTYINFO

 

PUNK THE SYSTEM

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Teplice - Óčko Music Club
DJs:
Texx (Xmag), Marko Jelić (Clubber.cz), Stranger (Unico_me)
Info:
http://www.unicomeclub.cz
borek.tp@volny.cz
Popis:
start 21:00
vstup 60 czk (holky zdarma)
 
 
Punk The System!
Dost bylo stereotypních a neustále se dokola opakujících parties, jež clubbery v mnoha případech na party spíš znudí, než aby na jejich tvářích vykouzlily blažené výrazy. Je tu konečně neco, co vás pořádně zvedne ze židle svou energií a pozitivní náladou - tím, co se od pořádné kalby očekává především.
 

Do prostor Teplického Unicome Clubu se na sobotu 26.2. chystá naprosto výjimečný mejdan ve znamení poměřování sil a Djského talentu mladých a dravých DJs, jejichž hudební výkony mnohdy předčí stokrát vyzkoušená a provařená jména. 

Otoč!

Pod vlajkou časopisu XMAG vystoupí pražský DJ Texx, polovina dua Funk Punx, mimořádně schopný DJ s citem pro potřeby clubberů a na parketu prezentující to nejlepší ze současné house music. Jeho pozice šéfredaktora nejčtenějšího tanečního časopisu u nás mu umožňuje perfektní rozhled nad čerstvou hudbou ze všech končin světa a tím mu i zjednodušuje výběr toho nejvoňavějšího pro uši tancechtivého clubbera. I když je schopen si kdykoliv stříhnout vymazlený deep set k nedělnímu relaxu u kafíčka, vyniká hlavně energickými house nářezy s notnou dávkou funku a synťáků.

Roluj!

Za server Clubber.cz se do druhého rohu v ringu odebere DJ Marko Jelić. Jeho hvězda po čtyřech letech hraní zejména s přelomem tohoto roku stoupá nahoru doslova závratnou rychlostí, což lze připsat jeho výjimečnému soundu, který zde od nikoho jiného neuslyšíte. S důrazem na maximální poměr čerstvých novinek a celkový dobrý vkus míchá nejnovější electro, house a progressive pecky tak, že je zhola nemožné se při jeho setu nudit. Díky svým specifickým výkonům za gramofony dosáhl během krátké doby tří rezidentních akcí v pražských klubech a stává se pravidelnou součástí velkých parties po celé republice.

Rozjeď!

Kdo jiný by měl na mejdanu v UNICOme dvěma mladým novým hvězdám připravit náladu na parketu lépe, než teplická houseová stálice jižanského původu a úctyhodného věku - DJ Stranger. Technický i hudební mistr ve svém oboru, vyhlášený pro svůj vytříbený underground soul house zvuk plný překrásných vokálů převážně americké produkce.

Mládí se dere vpřed. Tak tomu bylo vždy, ale až teď se veřejně bouří proti nadvládě zajetého systému. Přijďte se pobavit, zaskákat si a poslechnout si to nejnovější ze světové dance music! Vstupné do Unicome Clubu činí pro pány 60,- a pro dámy 0,- kč.

Chceš vědět víc? Vyhrát volné vstupenky? Znát před akcí přesný line-up? Sleduj www.xmag.cz, www.clubber.cz, www.techno.cz a www.rave.cz!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016