PARTYINFO

 

IMPERIUM

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Semtex hard techno stage - Dave Clarke (UK), Jay Denham (USA), Marcelo K2 aka The Pusher (Brazil), Ogi (HR), Van Bass (AT), Pietro, BB Mike, Mark OG aka Masser
Progressive stage - Oliver Maas (AT), Kox (AT), Dodo.man (SK), Simon Sayz, Hydrophonic, Rob Smile
Info:
info@imperium.dj
Popis:
vstup 315 CZK + poplatek / 399 CZK
Line-up:
HARD TECHNO STAGE:

20.00 Pietro
21.00 BB Mike
22.00 VAN BASS
23.30 MARCELO K2 aka THE PUSHER
01.00 DAVE CLARKE
03.00 JAY DENHAM
04.30 OGI
06.00 Mark OG aka Masser

PROGRESSIVE STAGE:

21.00 KOX
22.00 Ringo
23.30 Dodo.man
01.00 Simon Sayz
02.30 OLIVER MAAS
04.30 Hydrophonic
 
 
Poslední informace k Imperiu Van Bass - rozhovor Interview Oliver Maas Jay Denham – "Konečně si zatančíte!"
Marcelo K2 aka The Pusher
"Imperium bude velký techno karneval!" - Jedním z hlavních hvězd nové megaparty Imperium, která si odbude premiéru 22.4. v prostorách Boby centra, bude brazislký dj Marcelo K2 aka The Pusher. Hard groove techno má v jeho podání obrovskou sílu přitáhnout lidi na parket a donutit je protančit celý set.
 

Karneval ve strojovém rytmu

Brazílie je známá jako země tepla, slunce, vody a také polonahých dívek tancujících na pláži v rytmu tradiční samby, nebo nyní už i stále častěji v rytmu elektronické taneční hudby. Takové hity, jako Remanipulated od Adama Beyera přesně reprodukují brazilský feeling a atmosféru této exotické země. Rytmická bonga, perkusivní zvuky doplněné o latino vokály, to je to co dělá tento kout světa z pohledu milovníka taneční hudby, tak zajímavým. Taneční hudba zde v posledních letech zaznamenala obrovský rozmach, a právem ji většina světových top djs označuje jako jednu z nejsilnějších. V klubech je více prostoru pro lehčí groove techno, kdežto na velkých akcích se hraje o poznání tvrději.

"Končím s housem. Navždy!"

Vlastním jménem Marcelo de Lazarri Legaspe Santos vystupuijící pod pseudonymem Marcelo K2 aka The Pusher se poprvé dostává za gramofony v roce 1995. Ze začátku si více libuje ve stylech jako house či techhouse a o rok později začíná tyto styly hrát jako profi dj. Elektronická hudba pro něj v té době znamená zásadní změnu v hudebním vývoji. Po několika letech odehraných na nejrůznějších klubových akcích a parties v rodné Brazílii se začíná pomalu odklánět od líbivého housu a ovlivněn acidovou produkcí anglických kultovních producentů, jako Lawrie Immerson, Dave the Drummer, DDR či Chris Liberator více proniká do strojovějších techno rytmů.

I když techno si ve srovnání s housem stále zachovává podobný charakter zvuku, Marcelo začíná více přitvrzovat a natrvalo se odklání k technu. Brazilská taneční scéna je velice silná a díky tomu, se techno dostává do mnoha klubů a stává se nejhranějším stylem na většině brazilských parties. Mladý talent Marcelo K2 aka The Pusher se svým zajímavým pojetím rychle dostává mezi brazilskou špičku, což mu přináší spoustu vystoupení po klubech a také na větších parties. Úspěch na Novoroční party v Campinas City, kdy Marcelovi aplaudovalo víc jak 4000 lidí mu přineslo residenturu na této akci.

Marcelo dodává "Nikdy nezapomenu na hraní v Campinas v roce 1998. Takový ohlas na své hraní jsem do té doby nezažil!"
 
MarcelloBrazilské techno na export

Marcelo po velkém úspěchu na Novoroční party v Campinas získávádalší zajímavá hraní, a jako jeden z mála brazilských djs získává potvrzení k několika hraním v Evropě. Na svoje první evropská vystoupení vyjíždí v roce 2002 a představuje se v chorvatském Zagrebu a dále na velkém tanečním festivalu elektronické hudby Technoelement v rakouském Linzi. Inspirován úspěšnými zahraničními vystoupeními se hned po návratu začíná více věnovat pořádání klubových akcí a společně s kolegou a kamarádem Leo Breanzou zakládá novou sérii party nocí s názvem P.U.S.H.. Cílem spolupráce je kromě pořádání klubových akcí také společná studiová produkce.

Marcelo pochopil, že kvalitní produkce je cestou k úspěchu a dalším bookingům mimo Brazílii. Energie, kterou dává do tvorby začíná přinášet svoje ovoce a Marcelo vydává svůj premiérový track na německém labelu Giant&Dwarf. Potvrzením jeho producentských kvalit bude další singl, který vychází začátkem tohoto roku na anglickém labelu Advanced records. Singl bude obsahovat remixy od špičkových producentů Ade Fentona a Johana Bacta. Sám říká „Vím, že produkce je dnes  cesta k hraní, ale djing je to, co mi dává obrovskou energii do všeho co dělám, a také to co mně vždy na 100% dokáže uspokojit!“

 
Dave Clarke - headliner Imperia Inverview s Pietrem Imperium web právě spuštěn Imperium – předprodej spuštěn Imperium - první informace

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016