PARTYINFO

 

WARM-UP NIGHT OF TECHNO

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Daho (Nula2.cz), Sunlab DJs - Wortexx, Ice, Georges
Info:
http://www.drmax.cz
Popis:
volné vstupy na Night Of Techno s Ch. Wünschem
vstup 69 CZK
 
 
Zahřívací party před Night of Techno
Klub Dr.Max ve Vrchlabí ve spolupráci s Techno.cz 18.března ordinuje španělskou delikatesu, DJe a producenta Christiana Wünsche. Toto zvučné jméno podpoří česká techno jednička DJ Agent, brňák a rezident Orion Hall Kaisersoze. Zcela poprvé se v krakonošově rajonu představí slovenská naděje DJ Boss a jako bonbonek se ukáží mládenci z horského labelu Sunlab.cz: Peetr Cook, Ice, Georges, Wortexx ve speciální Max Mixu.
 

V novém Absolut Music Baru to bude klokotat pod taktovkou DJ´s Rádia 1. Break Beaty prožene Josef Sedloň, Kaplick a Stanzim.

Jako generálku jsme pro vás v pátek 11.března připravili Warm-Up Night Of Techno, kde se řádně rozcvičíte a získáte volné vstupy na samotnou techno jízdu s mistrem Wünschem.
 
Maxovský Absolut Music Bar rozhýbe DJ DAHO, který zde mimo jiné oslaví narozeniny. Tento přední český DJ je charakteristický osobitým čistým a přitom drsným techno soundem i jeho jedinečným podáním, kterého dosahuje precizní technikou mixu, jíž zároveň nechybí energie. Společně se svým kolegou Gingerem se objevuje hlavně na velkých techno akcích a festivalech (Svojšice, Cosmic Trip, Citadela, Orion Hall, Summer of Love) Mezi jeho oblíbené producenty patří Dalo, Steve Bicknell, Sven Vath, Jeff Mills nebo Oscar Mullero. Vedle DJingu se věnuje promotérské činnosti a recenzováním technodesek.

Daha doplní vrchlabští techno uragáni ze sunlab.cz Wortexx, Ice a Georges. Pánové jsou známí svými nekompromisními sety, které si také můžete stáhnout na www.sunlab.cz.

Perličkou budou volné vstupy na Night Of Techno, ke kterým se můžete během večera propít.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016