PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
12.03.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Andy C (ram records/UK), IM Cyber (Roxy), Katcha (workshops.cz), Akira (shadowbox.cz)
Popis:
lights Technical design, videoprojection VJ Clad
 
 
Andy C - profil

Už v sobotu se všichni milovníci a samozřejmě i milovnice vylomenin dočkají jednoho z nejznámějších a nejvýznamnějších DJs na poli zlámaných beatů. Nadcházející víkend přivítá Roxy Andyho C. Vystoupení tohoto Dje a zároveň producenta proběhne pod záštitou už tradičního večírku In da Bush. Zde je malé přiblížení človíčka, který to v sobotu, jak doufám a předpokládám, pořádně zlomí:)

Andy C, vlastním jménem Andrew Clarke, pochází z města Rushgreen ve Velké Británii. S hudbou začal experimentovat už jako teenager. Zájem o ni se v něm údajně probudil díky jeho starší sestře, která ho v jeho 13! letech vzala s sebou na ilegální party ve stylu acid house. Tam uviděl (a hlavně uslyšel :) věci, které mu byly do tohoto okamžiku naprosto neznáme. Uchvácen skladbou „Voodoo Ray“, začal od tohoto dne, nebo spíše večera, žít pro hudbu.

Andy byl odmalička příznivcem počítačů a jiných technických vymožeností. V 15 letech si pořídil svůj první sampler a počítač. První co udělal bylo, že zremixoval jemu „osudovou“ skladbu „Voodoo Ray“.

Když dokončil školu, bylo mu 16 let. Jednu z věcí, kterou věděl jistě bylo, že chce založit svůj  vlastní label. Osud tomu chtěl a jeho dobrý přítel, v oblasti produkování hudby zkušenější Ant Miles, pozval Andyho do svého studia, kde začala spolupráce dvou výše zmíněných pánů. Andy zakládá svůj vlastní label - Ram Records.

Dnes jeden z nejznámějších labelů dnb/jungle na světě. Stalo se tak doslova dva týdny poté, kdy Andy, coby šestnáctiletý opustil školní lavice. Sám tvrdí, že nejlepší věcí na tom všem bylo, že všichni lidé, kteří s ním začali spolupracovat a kteří ho do dnešní chvíle obklopují, jsou vesměs jeho kamarádi z dětství se kterými vyrůstal. V následujících letech se k Antovi a Andymu přidal ještě Shimon a byl tu projekt RAM Trilogy. Mezitím se Andy začal kromě produkování hudby věnovat i DJingu. Časem se stává rezidentem v mnohých nejznámějších klubech po celé Anglii.

andyProjekty:
Andy C&Shimon, Concept 2, Desired State, Origin Unknown, Ram Trilogy, Randall &AndyC

Releasy:
Sour Mash EP, 12“(RAM Records)
Slip’n’Slide, 12“ (RAM Records)
Bass Logic EP, 12“ (RAM Records)
Cool Down/Roll on, 12“ (RAM Records)
World Dance XPRSYRSLF, 2xCD (Ministry of Sound)
Nightlife, CD (RAM Records)

Remixy:
Circles (Andy C Mix), Circles, 12“ (F-lams)
Alive And Kicking (And C Remix), Alive And Kicking (Remixes). 12“ (Liftin‘ Spirit Records)
Distorted Dreams (Desired State Mix), The Shadow/Distorted Dreams, CD5“ (DanceNet)
Dred Bass( Origin Unknown Remix by Andy C &  Ant Miles), Renegade Selector, CD (Selector)
Mo Fire (Andy C vs Fresh remix), Mo Fire, 12“ (BC Recordings)
Break It Down (Andy C Remix), Flex Classics-Volume 5, 12“ (Flex)
 
Zdroj: www.ramrecords.co.uk, www.liquidfunk.co.uk, www.residentadvisor.net  

 
Andy C na Bushi

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Bushe od Radima Čtenářský report z Bushe
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016