PARTYINFO

 

URGE OVERKILL

Datum konání:
06.04.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Urge Overkill (USA)
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Urge Overkill v Roxy
Ve středu 6. dubna v Roxy premiérově zahraje sametově rocková kapela, jejíž historie sahá až do sedmdesátých let. Tento underground z Chicaga s pečlivě navrženými kostýmy slavil celosvětový úspěch především díky hitu "Girl, you’ll be a woman soon", který se objevil na soundtracku k Tarantinově Pulp Fiction. Deska Exit The Dragon, jenž následovala po tomto úspěchu, však u posluchačů vůbec nepochodila a skupina se v roce 1995 tiše rozpadla.
 

Původně v hlavách věrných, chicagských fanoušků však vznikla myšlenka dát projekt znovu dohromady; jak říká Ed Roser (zpěvák a basák) „Nešel bych na pódium, kdyby za mnou nepřišlo tolik lidí, kteří říkali, že se zase musíme dát dohromady“. Tak se tedy vrátili. Urge Overkill jedou světové turné, v rámci kterého vystoupí i v Roxy. Pokud se návrat podaří, kapela by ráda „spíše dříve než později“ natočila nové album.

Lístky na Urge overkill jsou k dostání v obvyklých předprodejích, rezervace a více informací o koncertu naleznete na www.roxy.cz. Klub se otvírá v 19:00.

Předprodej lístků v sítích Ticketstream a Ticketpro, rezervace na www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016