PARTYINFO

 

CATFIGHT

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Défilé
DJs:
Patt, Reeha
Info:
http://www.defile.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Defilé na příští týden - zdarma!
V klubovém lounge Défilé pro Vás na příští týden připravili tři houseové mejdánky.
 

Ve čtvrtek, 24. února 2005, to bude legrace už podle názvu: „Pinky Linky“ a DJs Vilém a Petr K., kteří Vás zahrnou lehkými funky rytmy. V pátek, 25. února to bude party projektu „Afrodrops“ se stejným názvem a na ní budou hrát samozřejmě oba jeho protagonisté: DJs Pat Heart a Kel Q. Pokud je náhodou neznáte tak vězte, že můžete očekávat velice kvalitní tribal a twisted house!

No a do třetice všeho dobrého, v sobotu 26. února to bude zase v režii dvou sličných a nadaných slečen – „Catfight“ a Djky Reeha a Patt, které se budou předhánět o to, která Vás dostane víc. Reehu můžete znát např. z klubu Radost FX (Spacepussies, Red Melon atd.), a Patt je v čechách celkem novinka, jelikož je to čechošvýcarka, která vystupuje právě hlavně ve švýcarsku a u nás jste ji mohli slyšet např. na lednové party v klubu Stonx, kde hrála po boku slavného Danzela, autora megahitu „Pump it up.“

Nakonec ještě třeba dodat, že vstup na každý z těchto mejdanů je ZDARMA, i když na letáčku na čtvrteční Pinky Linky je napsáno vstupné 99,- Czk. Takže se nenechte zmást a přijďte se podívat, jste srdečně zváni!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016