PARTYINFO

 

SAIL WITH PURE RHYTHM

Datum konání:
12.02.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue, Canobee, Soda
Info:
http://www.bukanyr.cz
lukas@bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Další nová noc na Bukanýru
Baysound night končí!!!
 

Rezidentní večer plavčíka Dje Rescue končí. Po jeho povýšení do hodnosti kapitána, vyráží se svou novou nocí na plavbu. Na houseboatu U Bukanýra, se tedy můžete  těšit na novou noc s názvem SAIL with PURE RHYTHM, kterou budou mít pod kontrolou djové z PURE RHYTHM sound systemu.

Pokřtění proběhne v sobotu 12.2.2005 a spolu s kapitánem Djem Rescue se oslavy zůčastní i poručík Dj Canobee a kormidelník Dj Soda. Křest započne ve 22.h a my vyrazíme na vlnách tech-house do dalšího dobrodružství. Vstup na palubu bude zdarma a dárky pro členy posádky jsou vítány. Za všechny zůčastněné kapitán Dj Rescue (pure-rhythm.cz).
 
Pure Rhythm sound system

Pokud jste o Pure Rhythm sound systemu doposud neslyšeli, pak jistě nejste příznivci stylů house a tech-house.Tento pražský sound system funguje již pět let a za tuto dobu jste je mohli slyšet již na řadě akcí, včetně v několika předních pražských klubech.

V sound system působí djs Rescue, Canobee, Soda, Box a Wenzig. Ve svých setech se pohybují po celém spektru hudebních stylů, převládá tech-house, house, break a podle okolností hrají i daleko razantněji a nebo naopak deepově.

Doposud jste je mohli slyšet na nejrůznějších party po celé republice. (jako např. Roxy, Duplex, Radost Fx, Akropolis, U Bukanýra, Punto, Ultramarin, Karlovy Lázně, Mix-Plzeň, Depo 9, R-klub atd.), kde hráli sami nebo vystupovali se jmény jako Tráva, Layo & Bushwacka, Jaydee, Loutka, Danny Rampling, Mikee, Timmy S a spousty dalších předních českých i zahraničních djů.

V klubu Roxy, se kterou spolupracujíi v oblasti vytváření dekorací, je můžete slýchat na nejrůznějších akcích typu Free Mondays, Mixer, Climax a na rezidentních večerech Futuresoundz a Nightphunk dje Lucase, který Pure Rhythm djs podporuje již od raných začátků. V klubu Roxy funguje též nepravidelná rezidentní noc Pure Rhythm djs s názvem Pure Rhythm Session, na jejíž přípravě se osobně podílejí nejen po zvukové stránce, ale i po vizuální. Proto má tato noc skvělou atmosféru, která je podpořena dobrou návštěvností a nezaměnitelnými sety Pure Rhythm djs.

V poslední době se též věnují i aktivitám v oblasti vlastní výroby oblečení. Prozatím jsou venku dvě série Pure Rhythm wear CO. a to limitovaná edice triček a nová edice mikin.

Vše včetně fotek, letáků z nejrůznějších akcí, novinek a samozřejmě také jejich setů, je k vidění a stažení na jejich stránkách www.pure-rhythm.cz , které byly spuštěny před prázdninami a kde můžete aktuálně sledovat dění okolo tohoto sound systemu.

V neposlední řadě právě pracují na stavbě svého zvukového studia, odkud bude vznikat jejich vlastní tvorba a které bude v nejbližší době dokončeno.

Pro jejich široký záběr aktivit, o tomto seskupení, v budoucnu na naší taneční scéně určitě ještě mnoho uslyšíme.

Peace for Pure Rhythm...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016